Nieuws 8 mei 2018

Met de Software Development Kit kunt u uw eigen bed app aan uw persoonlijke wensen aanpassen

Met een fonkelnieuwe LINAK Software Development Kit (SDK) wordt het gemakkelijk gemaakt een unieke app voor thuisbedden te maken.

LINAK heeft een Software Development Kit (SDK) geïntroduceerd waarmee fabrikanten van thuisbedden een app-ervaring kunnen ontwerpen die in overeenstemming is met de producten van LINAK. De SDK is zo ontworpen en getest dat deze voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van LINAK op het gebied van digitale functies. 

Een app aanpassen voor smartphones is al mogelijk met de LINAK Bed Control App. U kunt nu een stap verder gaan! Met de SDK ontwikkelt u uw eigen app, voegt u extra functies toe aan de Bed Control App, wijzigt u functies, introduceert u een gepersonaliseerde layout, en kunt u nog veel meer. Een goed idee en een app-ontwikkelaar is alles wat u nodig hebt om de kit te gebruiken – LINAK levert de basis.

Bied op maat gemaakte apps voor uw bedden
Het gebruik van smartphone-apps is wereldwijd voor veel mensen onderdeel geworden van het dagelijks leven. LINAK heeft een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van apps en het werken met de draadloze technologie Bluetooth® voor verstelbare thuisbedden.

SDK gaat nog een stap verder. Hiermee kunt u beginnen met app-ontwikkeling en de beste communicatie tot stand brengen tussen de LINAK Bluetooth® adapter, of dubbele actuatoren die gebruik maken van de technologie Bluetooth®, en de app zelf. Met de SDK van LINAK en een app-ontwikkelaar is het nu mogelijk om een op maat gemaakte ervaring voor uw klanten te maken. 

LINAK helpt u op weg met uw unieke app
De LINAK Software Development Kit is een softwarepakket dat uit een installatiebestand bestaat met een bibliotheek met opdrachten om te communiceren met de actuatorsystemen van LINAK voor thuis bedden. De kit wordt bovendien wordt geleverd met een documentatiepakket voor de app-ontwikkelaar die u helpt bij het bouwen van uw visie. Dit omvat een gebruikershandleiding en een referentiebibliotheek.

Wij hebben het gemakkelijk voor u gemaakt om u te onderscheiden van de rest, en de Software Development Kit van LINAK is natuurlijk verkrijgbaar voor zowel Apple iOS als Google Android. 

Als u meer wilt weten over de diverse digitale producten van LINAK, waaronder de SDK, of als u een idee door ons wilt laten uitvoeren, neem dan contact op met het kantoor van LINAK


Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.