Nieuws 3 september 2018

LINAK introduceert een complete Desk Frame-oplossing voor bureaus

Met Desk Frame 1 biedt LINAK nu een full-frame oplossing voor fabrikanten van bureaus. Het complete en uiterst flexibele concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack en DL-voeten.

Met de nieuwe Desk Frame 1 oplossing (DF1) kunt u alles zelf bepalen. De complete en uiterst flexibele oplossing biedt u alle elementen die nodig zijn om een complete full-frame oplossing voor elektrisch verstelbare bureaus te ontwerpen en te monteren. Deze oplossing wordt geleverd in drie voorverpakte sets waarmee u over talrijke mogelijkheden beschikt om onderdelen met elkaar te combineren en op elkaar af te stemmen. Het gaat allemaal om: Frame. Poten. Voeten.

Drie sets met duizenden mogelijkheden
Profiteer van het gemak en de flexibiliteit van het zakendoen met slechts één leverancier. Met DF1 kunnen de verschillende bureauonderdelen (d.w.z. bovenframe, hefkolommen en voeten) in sets worden verpakt, wat behandeling van uw producten lichter, gemakkelijker en efficiënter maakt. 

Kick & Click Desk Frame 1

Frame. Gemakkelijke en innovatieve montage
Kies een Kick & Click™ bovenframe voor het bureau dat u wilt bouwen. Het is gemakkelijk en het kost minder tijd omdat geen schroeven nodig zijn. Gewoon ‘kick’ en ‘click’ in de hefkolommen. 

 
DL Setpack Desk Frame 1

Poten: Voeg een voorverpakte set met hefkolommen toe
Kies uw favoriete hefkolommen als een DL SetPack oplossing. Deze omvat twee hefkolommen, een controle box en een bedieningspaneel plus accessoires. Dit geeft u alles wat u nodig hebt voor uw elektrische systeem plus ongeëvenaarde vrijheid omdat elk onderdeel wordt geleverd in verschillende varianten. 

 
Voeten Desk Frame 1

Voeten: 10 varianten waaruit u kunt kiezen
Voeg onze nieuwe reeks DL-voeten toe om uw LINAK bureauframe compleet te maken. Deze zijn perfect afgestemd op onze DL-hefkolommen en zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en twee montagemethodes (opbouw of verzonken). Het ontwerp van de voeten is elegant en neutraal, zodat deze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw individuele ontwerp van het bureau.

 

Ga voor meer informatie over LINAK Desk Frame 1 naar ons gedeelte Techniek & Trends.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.