Nieuws 26 september 2018

Flexibiliteit en prachtig ontwerp in verstelbare behandelbanken en behandeltafels

Nieuwe actuatorsystemen van LINAK maken het aantrekkelijker om banken en tafels voor behandeling en onderzoek elektrisch te kunnen verstellen. Naast veel vermogen, snelheid, stabiliteit en diverse veiligheidsfuncties spelen design en systeemflexibiliteit vandaag de dag ook een belangrijke rol

Voor veel zorgverleners is de verstelbare behandelbank het belangrijkste stuk gereedschap. De bank moet in staat zijn om patiënten, ongeacht hun lichaamsbouw, snel omhoog te brengen, en dat het liefst snel en comfortabel. En dat jarenlang elke dag! 

Met de introductie van de lineaire actuatoren LA20 en LA40 HP (hoge prestatie) en de nieuwe LINAK OpenBus™ controleboxen, d.w.z. CO41, CO61 en CO71, is afstelling van behandelbanken een nieuw tijdperk binnengestapt. Prestatie en comfort gaan bij het ontwerp van behandelbanken nu hand in hand, met meer opties dan ooit tevoren. 

Combineer vermogen en functioneel met prachtig ontwerp
Veel zorgverleners willen vandaag de dag in hun kliniek een ontspannen omgeving creëren die bijna lijkt op die van thuis. Dit vereist dat fabrikanten van gezondheidszorgapparatuur ook aandacht moeten besteden aan design wanneer zij behandeltoepassingen ontwikkelen.

Deze focus is ook naar LINAK doorgesijpeld. Een jarenlange opgebouwde kennis van soepele verstelling, complexe bewegingspatronen, en niet in het minst intuïtieve bedieningseenheden, smelt samen met productontwerpen die steeds eleganter worden. Door een actuatorsysteem te bouwen dat bestaat uit LINAK producten, krijgt u:

  • Het vermogen en de betrouwbaarheid van, bijvoorbeeld, de LA40 HP
  • Geavanceerde bewegingspatronen die worden geleverd door een OpenBus™ controlebox
  • Intuïtieve handbediening met, bijvoorbeeld, een HB30
  • Verbeterde ergonomie met een voetschakelaar FS3

Alles is geïntegreerd in uw behandelbank zonder inbreuk te maken op het algehele ontwerp. Het compacte ontwerp van de LA20 en het slimme kabelmanagement zorgen voor een esthetische visuele uitstraling.

Bovendien is alles voor behandeltoepassingen in de productenportolio van LINAK op elkaar afgestemd, zodat u optioneel een systeem kunt samenstellen voor uw specifieke toepassing – basis, medium of geavanceerd.

Als u meer wilt weten over hoe LINAK het ontwerp van uw toepassing kan ondersteunen en geavanceerde beweging kan toevoegen aan uw behandelbank, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.   

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.