Nieuws 15 oktober 2018

Voeg meer vermogen en geavanceerde beweging toe aan ziekenhuisbedden

Met de OpenBus™ controle box CO71 en de lineaire actuator LA40 HP (High Performance) biedt LINAK nóg meer vermogen en geavanceerde bewegingsopties voor moderne ziekenhuisbedden.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie hebben wereldwijd 1,9 miljard mensen te kampen met overgewicht, en dat aantal neemt alleen maar toe. Dit vormt een grote uitdaging voor de gehele gezondheidssector en de verstelbare apparatuur die in deze sector wordt gebruikt. In het bijzonder ziekenhuisbedden hebben hiermee te maken, omdat er behoefte is aan meer vermogen en geavanceerde beweging om op veilige wijze zwaardere werklasten te kunnen dragen.

Door ziekenhuisbedden uit te rusten met de nieuwe OpenBus™ controle box CO71 (350W SMPS, vier kanalen) en de robuuste actuator LA40 HP (8000 N), biedt LINAK® u het vermogen dat u nodig hebt en de geavanceerde bewegingspatronen die zijn vereist om deze uitdagingen aan te kunnen gaan.

Controle box CO71

CO71 – een nieuwe krachtige controle box
Door een 350W SMPS controle box toe te voegen aan uw ziekenhuisbed, krijgt u meer vermogen in systemen waar extra vermogen en een hoge prestatie zijn vereist. De CO71 is de nieuwste loot aan de stam van het controle box-assortiment van LINAK. Deze is voorbereid voor draadloze bediening met Bluetooth® en wordt geleverd met de voordelen van gemakkelijk kabelbeheer, een flexibele montagerichting, een laag gewicht en de classificatie IPX6 Washable DURA™.

Alle CO-boxen kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en kunnen worden geleverd met een optionele batterij-backup, wat voor een hoge flexibiliteit zorgt bij het ontwerpen van het ziekenhuisbed. De CO71 is verder gereed voor CO-Link™ wanneer extra kanalen nodig zijn om geavanceerde bewegingspatronen te creëren. Dit alles bestuurd met slechts één handbediening. 

 
Lineaire actuator LA40 HP

LA40 HP – wanneer vermogen en snelheid nodig zijn
De lineaire actuator LA40 HP is een uiterst duurzame actuator die perfect geschikt is voor ziekenhuisbedden. Met een robuuste duwkracht tot 8000 N en een volledige slag van 400 mm kunnen zelfs zware lasten met gemak worden gedragen. Deze oplossing wordt geleverd met een aantal veiligheidsvoorzieningen die, in combinatie met het pure vermogen, de gezondheidszorg een hoog efficiëntieniveau bieden.
 
Als u meer wilt weten over hoe de LA40 HP, de CO71 of een ander product van LINAK® uw verstelbare ziekenhuisbed kan verbeteren, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

 

Wasbaarheid

Wat is IPX6 Washable DURA™?
LINAK biedt complete wasbare systemen om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen op het gebied van hygiëne in ziekenhuizen. Omdat wij veel verder testen dan de normen en standaards voorschrijven, hanteren wij onze eigen hoge normen – IPX6 Washable DURA™. Dit houdt dat uw toepassing voor het ziekenhuisbed veel vaker kan worden blootgesteld aan herhaaldelijke wasbeurten dan de markt momenteel voorschrijft.

 

MEDICA-evenement

MEDICA 2018
Noteer de datums 12 tot 15 november 2018 voor de handelsbeurs MEDICA® en bezoek ons in de stand van LINAK in hal 14 stand F11.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.