Nieuws 26 oktober 2018

MEDICA 2018 De toekomstige gezondheidszorg gaat draadloos met oplossingen van LINAK

LINAK is wederom aanwezig op de internationale handelsbeurs MEDICA in Düsseldorf. Wij zien ernaar uit om draadloze oplossingen en krachtige afstellingsmogelijkheden voor toepassingen in de gezondheidszorg te presenteren.

Innovatie staat bij ons centraal
Waarde creëren door nieuwe ideeën om te zetten in de oplossingen van morgen staat bij ons centraal. Op de MEDICA 2018 in Düsseldorf willen wij u graag het laatste tonen op het gebied van draadloze oplossingen, krachtige hefmogelijkheden, het gebruik van het ‘Internet of Things’ (IoT), en laten zien hoe veiligheid onderdeel uitmaakt van elk actuatorsysteem van LINAK.

Wij zullen u graag een rondleiding geven en demonstreren hoe onze elektrische actuatortechnologie u de geavanceerde beweging kan bieden die u nodig hebt om verstelbare toepassingen in de gezondheidszorg te creëren waarmee u elke toekomstige uitdaging aankunt.

MEDICA 2018: De toekomstige gezondheidszorg gaat draadloos met oplossingen van LINAK
 
MEDICA 2018: De toekomstige gezondheidszorg gaat draadloos met oplossingen van LINAK
 
MEDICA 2018: De toekomstige gezondheidszorg gaat draadloos met oplossingen van LINAK
 

Bezoek ons op stand F11 in Hal 14 en bekijk ons uitgebreide productaanbod en ervaar zelf wat de geavanceerde actuatortechnologie van vandaag voor u morgen kan doen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.