Nieuws 21 november 2018

MEDICA ’18 – de toekomst van de gezondheidszorg is draadloos

Op de 2018 MEDICA handelsbeurs in Düsseldorf werden in november van dit jaar meerdere nieuwe ideeën, producten en oplossingen gepresenteerd. Voor LINAK® lag de focus op de weg naar draadloze toepassingen, IoT en nieuwe krachtige actuatoroplossingen.

Het grootste evenement ter wereld voor medische professionals en fabrikanten van apparatuur en toepassingen voor de gezondheidszorg werd gekenmerkt door nieuwe ideeën en inspiratie op het gebied van behandeling en zorg.

Voor LINAK was dit een gelegenheid voor talrijke goede besprekingen en waardevolle input van klanten, leveranciers, en gasten in het algemeen. Dit evenement gaf ons ook de kans om te laten zien hoe leveranciers van toepassingen in de gezondheidszorg een wereld kunnen omarmen die de weg heeft ingeslagen naar beweging die geavanceerder en krachtiger is en die uitgebreid gebruik maakt van data.

Bij LINAK willen wij iedereen bedanken die onze stand op de MEDICA’18 heeft bezocht en ons waardevolle input heeft gegeven voor de ontwikkeling van bewegingsoplossingen die ook voor u van belang kunnen zijn.
 
Aarzel niet om contact op te nemen met het kantoor van LINAK in uw regio als u meer - of misschien wel alles - wilt weten over de producten en oplossingen die dit jaar op de beurs werden gepresenteerd. Wij willen graag verder met u van gedachten wisselen of nieuwe vragen beantwoorden. 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.