Nieuws 6 december 2018

Hygiëne naar een hoger niveau tillen – elk jaar opnieuw

Al meer dan 150 jaar staat hygiëne hoog op de agenda bij ziekenhuizen en in de gezondheidszorg in het algemeen. Als een producent van geavanceerde bewegingssystemen voor verstelbare gezondheidszorgapparatuur neemt LINAK de verantwoordelijkheid om continu betere hygiëne te ondersteunen door schone en wasbare producten te leveren – een reis waar nooit een eind aan komt.

In het midden van de 19e eeuw documenteerden de twee pioniers, Dr. Oliver Wendell Holmes en Dr. Ignaz Semmelweis, hoe chirurgen en vroedvrouwen de overlevingskans van patiënten aanzienlijk verhoogden door hun handen grondig te wassen voordat ze elke patiënt hielpen. De verbinding tussen gezondheid en hygiëne in ziekenhuizen werd vastgelegd.

Tegenwoordig omvat het concept van 'hygiëne' ook het wassen en desinfecteren van alle gebruikte apparatuur in moderne ziekenhuizen. Als een leverancier van wereldklasse bewegingssystemen en oplossingen voor diverse medische toepassingen, zoals ziekenhuisbedden en patiëntenliften, voelen wij ons bij LINAK verplicht om duurzame en wasbare producten te leveren – om niet alleen te voldoen aan de vereiste normen en standaarden, maar om ze ook te overtreffen. 

We doen dit om dit belangrijke onderwerp nog verder te verbeteren. Op het gebied van wasbare medische apparatuur heet het volgende niveau van reinheid: LINAK IPX6 Washable DURA™

We gaan verder op weg naar een toekomst van continue verbetering van de hygiëne in de gezondheidszorg, waarmee deze pioniers met hun studies en hard werken zijn begonnen, omdat we 'Care For Tomorrow Today'.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.