Nieuws 8 januari 2019

ACT activeert meerdere functies in geavanceerde ziekenhuisbedden

De ACT-besturingseenheid met touchscreen van LINAK® vormt de bijna perfecte interface voor besturing van meerdere handige functies die worden gebruikt in geavanceerde ziekenhuisbedden

Besturing van meerdere functies in moderne ziekenhuisbedden met slechts één bedieningseenheid was nog nooit zo gemakkelijk. De besturingseenheid met touchscreen- de ACT (Attendant Control Touch) - biedt veel meer dan alleen maar afstelling van de rug en ondersteuning van de benen, maar is een compleet systeem op drie niveaus – variërend van eenvoudige bedbesturing, geavanceerde bedbesturing en intelligente functies tot een onderhoudsmodus voor instellingen. 

De intelligente functies omvatten een geïntegreerd systeem om patiënten te wegen, een systeem waarmee wordt gedetecteerd wanneer patiënten hun bed verlaten (OOB), een systeem dat detecteert wanneer een bed nat is (WET) en een detectiesysteem voor bedhekken (BSR). U kunt uw multifunctionele ziekenhuisbed bij aansluiting op de juiste modulaire verbindingsbox besturen via een aanraakscherm.

Integreer een nauwkeurig weegsysteem
Het LINAK® weegsysteem QLCI2 toont niet alleen heel nauwkeurig (+/- 100 g) het gewicht van de patiënt die aan bed gebonden is. Het systeem biedt ook detectie van patiënten die hun bed verlaten (OOB). De installatie is gemakkelijk gemaakt met deze nieuwe en zeer gebruiksvriendelijke kalibratietool en micropluggen die door de fabrikant aan de laadcelkabels zijn bevestigd.

Intelligente functies geleverd met modulaire verbindingsbox
De modulaire verbindingsbox MJB8 is een hoogwaardig intelligent systeem dat voor verbinding zorgt van de functies die meer waarde toevoegen aan uw ziekenhuisbed. De MJB8 verzamelt signalen van diverse functies, zoals OOB, WET, BSR, verlichtingsbesturing, relaisgateways. Dit alles natuurlijk mogelijk gemaakt via de ACT-interface.

Alles-in-één en gemakkelijke montage
Met de nieuwe oplossing die is gebouwd rondom de ACT, MJB8 en QLCI2, combineert u de besturing van de actuatorbewegingen met functies voor het wegen van patiënten, detectie van patiënten die hun bed verlaten, detectie van bedhekken (BSR) en detectie van een nat bed (WET) - dit alles in één oplossing. 

De actuatorsystemen van LINAK® voor medische apparatuur zijn bovendien, op basis van het OpenBus™ platformontwerp, over het algemeen gemakkelijk te monteren. Alles past perfect in elkaar en kan uiterst eenvoudig in elkaar worden gezet. 
Als u wilt weten hoe de vernieuwde ACT, de MJB8 en/of de QLCI2 uw ziekenhuisbed kunnen verbeteren, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.  

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.