Nieuws 31 januari 2019

Nieuwe 3D-configurator om uw ontwerpproces te versnellen

LINAK® heeft recent een online 3D-configurator geïntroduceerd die is gebouwd door CADENAS PARTsolutions. Met deze configurator kunnen gedetailleerde 3D-beelden van LINAK producten worden weergegeven, zodat uw ontwerpfase kan worden versneld.

Het is nu mogelijk om het model van uw LINAK actuator exact af te stemmen op uw wensen, en rechtstreeks een gegevensblad voor uw gespecificeerde product te downloaden. De 3D-configurator op de website van LINAK is bedoeld om onze klanten tijdens de ontwerpfase te helpen onze oplossingen sneller te implementeren in industriële machines.

In het bijzonder worden ontwerpengineers met dit aanpassingsmodel geholpen om exact te beslissen welk product van LINAK moet worden gebruikt. De ontwerper kan een aantal parameters invoeren, zoals slaglengte, bevestigingen voor de achterkant of piston rod eyes, en deze wijzigen totdat de ontwerper de juiste specificaties heeft.

Nieuwe 3D-configurator om uw ontwerpproces te versnellen

Beginnen met de lineaire actuator LA36
De 3D-configurator van LINAK maakt gebruik van de duurzame actuator LA36 om mee te beginnen.
Er volgen later echter nog meer actuatoren en andere producten. 
Als u de specificaties en opties wilt weten voor andere actuatoren van LINAK®, informatie nodig heeft over snelle bestelling van standaardproducten of  hulp nodig heeft met uw gespecificeerde productcode, aarzel dan niet om contact op te nemen met het kantoor van LINAK in uw regio

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.