Nieuws 22 februari 2019

Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

De wereld wordt geconfronteerd met diverse uitdagingen binnen de ziekenhuis- en zorgsector. Maar tegelijkertijd doen zich ook veel nieuwe mogelijkheden voor. Het aantal technologische vernieuwingen explodeert momenteel, en dit stelt ons in staat om in te spelen op nieuwe uitdagingen zoals de toename van mensen met obesitas en ouderen. Bij LINAK zien wij vier belangrijke actuele trends in de gezondheidszorg – uitdagingen versus kansen.

Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Internet of Things
De mogelijkheid om gegevens te verzamelen over de prestatie van hulpmiddelen en over activiteit van patiënten rondom de toepassing, zal ertoe leiden dat onze benadering ten aanzien van zorg verandert. Personeel in de gezondheidszorg kan verzamelde gegevens gebruiken om de efficiëntie van hun werk en de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren.
Lees meer

 
 
Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Waardigheid en onafhankelijkheid
De mogelijkheid om gegevens te verzamelen over de prestatie van hulpmiddelen en over activiteit van patiënten rondom de toepassing, zal ertoe leiden dat onze benadering ten aanzien van zorg verandert. Personeel in de gezondheidszorg kan verzamelde gegevens gebruiken om de efficiëntie van hun werk en de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren.
Lees meer

 
 
Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Obesitas
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie worden mensen steeds zwaarder. Dit houdt in dat ook steeds meer behoefte is aan hulpmiddelen in de gezondheidszorg die optimaal presteren wanneer zwaardere lasten moeten worden gedragen. In veel gevallen moet opnieuw worden nagedacht over de onderdelen van producten. Tegelijkertijd mag dit geen negatieve invloed uitoefenen op de werkomgeving en ergonomie van het personeel in de gezondheidszorg.
Lees meer

 
Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Meer ouderen
Er komen steeds meer ouderen bij, en dit zal nog tot ver in de toekomst voortduren. Dit stelt de gezondheidszorg voor een grote uitdaging. Er zijn gelukkig nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen die het leven van zowel ouderen als verzorgend personeel kunnen verbeteren.
Lees meer

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.