Nieuws 6 maart 2019

Unieke geluidskwaliteit van de sterke hefkolom LC3

Stil. Veilig. Krachtig. Hefvermogen van 6.000 N in duwende en 4.000 N in trekkende opstelling met een aangenaam geluidsniveau.

Iedereen die professioneel werkt met verstelbare gezondheidszorgapparatuur weet dat het aantal vereisten en wensen voor moderne toepassingen nogal omvangrijk kan zijn. 

Bij LINAK hebben we oog voor het belang van het geluid dat onze producten maken wanneer ze gebruikt worden. In de ontwikkelingsfase werd het geluidsniveau geoptimaliseerd om het aangenaamste geluid voor de gebruiker te vinden. De LC3 bepaalt de standaard voor hefapparatuur met een bijzonder aangenaam geluid dat het comfort voor het geneeskundig personeel en de persoon in behandeling verhoogt. 

Stel u eens voor welk verschil geluid kan uitmaken 
Patiënten worden behandeld of geopereerd in een bijzonder rustige omgeving. Hier valt het geluid van een bewegend voorwerp, bijvoorbeeld een tafel of stoel, de patiënt en het personeel onmiddellijk op. 

De LINAK® hefkolom LC3 is speciaal ontwikkeld voor een unieke geluidskwaliteit onder 50 dB. Een aangenaam geluidsniveau is moeilijk te beschrijven. Maar als u één keer luistert naar een bewegende LC3, dan begrijpt u meteen wat wij bedoelen. 
Met eventuele vragen over het geluidsniveau van LINAK® actuators of hefkolommen, of specifiek over de LC3, kunt u terecht bij uw lokale LINAK-kantoor.


LC3

Meer info
De LC3 voldoet ook aan de vraag van klanten voor groot hefvermogen met:

  • hoge snelheid en geheugenopties voor een snelle en eenvoudige positionering van de toepassing
  • een sterke doorbuigweerstand bij belastingen ver buiten het midden
  • geavanceerd en flexibel kabelmanagement

Meer informatie over de LC3

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.