Nieuws 19 maart 2019

Botenbouwer tilt comfort aan boord naar hoger niveau

Met actuatoren van LINAK® heeft een Franse botenbouwer het comfort aan boord van hun schepen verbeterd.

Prestige – onderdeel van de Beneteau Group, een wereldberoemde jachtenfabrikant – heeft met succes elektrische verstelling van luiken, daklichten, tafels en banken aan boord van hun boten geïntroduceerd.

Het feit dat diverse actuatoren van LINAK® zijn uitgerust met een Integrated Controller (IC), heeft de weg geplaveid voor een nieuwe en veel eenvoudiger manier om oplossingen met parallelle aandrijvingen te creëren. Dit heeft de fabrikant ook in staat gesteld om booteigenaren de middelen te bieden waarmee een precieze besturing en plaatsing mogelijk is.

Botenbouwer tilt comfort aan boord naar hoger niveau

LINAK Frankrijk heeft een ontmoeting gehad met Prestige-inkoper Kelvin Cathelot om te praten over betrouwbaarheid, kwaliteit, aankoop van de juiste materialen en waarom hij vindt dat actuatoren van LINAK zo geschikt zijn voor het leven op zee.

Lees de case story voor het volledige Prestige-interview: ‘Elektrische beweging voegt meer comfort toe op boten

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.