Nieuws 9 mei 2019

Zomersluiting

Let op met levertijden en bestellingen! Onze zomersluiting komt er weer aan.

Zoals u wellicht weet eindigt ons boekjaar op 30 juni 2019. Wij dienen hiervoor onder andere een voorraadtelling te doen. Vanwege de voorraadtelling is het magazijn vanaf maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni gesloten, wat betekent dat er dan geen goederen verzonden kunnen worden.

Bij nieuwe bestellingen willen wij u vragen tevens rekening te houden met de sluiting van de productiefaciliteit in LINAK Denemarken. Dit is van kracht tijdens week 29, week 30 en week 31. Geplande leveringen zullen echter wel doorgaan.

LINAK Nederland heeft verder geen algehele vakantiesluiting, houdt u er echter rekening mee dat er tijdens de maanden juli en augustus een minimale bezetting is.

Product- en bedrijfsnieuws van LINAK