Nieuws 21 mei 2019

Nieuwe handbediening HC40 – ‘Ontworpen met u in gedachten’

LINAK® introduceert een geheel nieuw tijdperk op het gebied van handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - en dit is volstrekt anders dan wat u ooit hebt gezien! Met de handbedieningsfamilie HC40 is een geheel nieuw en veel rijker systeem geïntroduceerd voor verzameling van eindgebruikersinvoer en personalisering van comfortmeubilair. Dit is een handbediening die is ‘ontworpen met u in gedachten’.

Het ontwerp van de nieuwe handbediening HC40 is in hoge mate gebaseerd op een uitgebreide enquête onder eindgebruikers. Deze enquête heeft licht geworpen op de eigenschappen en functies die door gebruikers van comfortbedden het meest worden gewenst. Door de resultaten van de enquêtes onder eindgebruikers te combineren met de inzichten in personalisering, hebben wij de HC40 ontworpen - letterlijk met ‘u’ in gedachten. 

Voel hoe de nieuwe HC40 aanvoelt
Gebruikers wilden heel graag een fraai ontworpen handbediening die past bij het interieur van hun slaapkamer. Daarom zijn wij tot het uiterste gegaan om een “familie” handbedieningen met een exquise uitstraling te maken die veilig in de palm van uw hand rust. De HC40 beschikt over toetsen en functies die allemaal met één greep binnen handbereik zijn en kenmerkt zich door een gemakkelijke, intuïtieve navigatie die prettig aanvoelt.

De HC40-familie is helemaal ‘Ontworpen met u in gedachten’.  

Wees uniek – verschillende varianten voor verschillende bedontwerpen
De HC40 is verkrijgbaar in twee ontwerpen – de HC40 FRAME™ en de HC40 TWIST™ – zodat tegemoet wordt gekomen aan de diversiteit van bedtypes en bedontwerpen. Het ene ontwerp heeft een elegant metallic frame en het andere een gedraaide vorm. Beide ontwerpen worden ook geleverd in een Standard-editie en een Advanced-editie.

De Standard-editie is voor bedden waarvoor ‘minder is meer’ geldt. Wij hebben een handbediening gemaakt die niet alleen ontwikkeld is voor standaardbedsystemen, met afstelling van rugsteun en beenondersteuning en gelijktijdige aandrijving, maar die ook wordt gekenmerkt door een prachtig ontwerp en die compatibel is met dubbele actuatoren, zoals de TD4 Standard en de TD5 Standard. Dit geeft u een systeem met een groot aantal geïntegreerde functies, evenals een hefcapaciteit tot 7000 N.  

De Advanced-editie van de HC40 is gemaakt om een einde te maken aan de noodzaak om meerdere apparaten naast het bed te hebben. Het ontwerp van deze afstandsbediening blijft strak en overzichtelijk, ongeacht hoeveel motors, posities en massageopties het bed biedt. Er worden meerdere extra functies bijgeleverd, zoals een kleurendisplay met aanpasbare verlichting, stil alarm met massage, en gepersonaliseerde begroetingen. Beide Advanced-edities van de HC40 zijn compatibel met de Advanced-uitvoeringen van onze dubbele actuatoren TD4 en TD5. Dit resulteert in compacte geavanceerde systemen die rijk zijn aan geavanceerde functies en een hefcapaciteit tot 7000 N.  

De bovengenoemde gevarieerdheid stelt fabrikanten in staat om een ontwerp te kiezen dat het best past bij het algehele bedontwerp, en de editie te selecteren die overeenstemt met de wensen van hun klant. 

De edities HC40 Standard en Advanced

Ga voor het volledige verhaal over de HC40 naar de HC40-themasite: HC40 – ‘Ontworpen met u in gedachten’

U kunt voor meer informatie contact opnemen met het kantoor van LINAK in uw regio

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.