Nieuws 4 juni 2019

LINAK introduceert een nieuwe weegoplossing voor bedden in de zorg

Gewichtsmeetsysteem voor ziekenhuis- en zorgomgevingen. Het bestaat uit de Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) en een display unit: de display handbediening HB100, of anders het aanraakscherm Attendant Control Touch (ACT).

LINAK´s Weighing Solution biedt weegapparatuur voor tal van toepassingen in ziekenhuizen en zorg – doorgaans gemonteerd in en gekoppeld aan ziekenhuisbedden.

Met de Weighing Solution kan verplegend personeel de gewichtsontwikkeling van patiënten volgen, zonder dat die uit bed hoeven te komen. Dat bespaart tijd en verhoogt het welbevinden van patiënten.

De LINAK® weegoplossing voor zorgtoepassingen bestaat uit de Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) en een unit om gewicht uit te lezen. Ofwel de display handbediening HB100, of het multi-functionele touchscreen Attendant Control Touch (ACT). 

HB100
De display handbediening, de HB100, is een handbediening met gewichtsuitlezing en Out Of Bed-functie (OOB – Uit Bed). Hij heeft een 2,4" kleurenscherm en een intuïtief menusysteem.

ACT
De Attendant Control Touch is een volwaardig aanraakscherm met gewichtsuitlezing. De ACT biedt een 9,5" touchscreen met actuatorregelingen en slimme functies.

QLCI2
De Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) vormt het brein van het systeem Hij verbindt en verwerkt de invoer van de vier weegcellen en stuurt de informatie naar de displays. De QLCI2 heeft ook een Gateway-optie: gaat een patiënt het bed uit, dan kan er een timer worden gebruikt voor het oproepen van een verplegende.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.