Nieuws 12 juni 2019

Nieuwe LINAK handbediening HC40 geïntroduceerd

Heeft u de introductie gemist? LINAK heeft een fonkelnieuwe familie handbedieningen voor comfortbedden geïntroduceerd tijdens de Interzum-handelsbeurs 2019 in Keulen. De ontvangst van de HC40 was overweldigend en het gebruikersvriendelijke ontwerp kan een revolutie betekenen in dit marktsegment.

Deze worden de HC40 TWIST™ en HC40 FRAME™ genoemd. Twee unieke ontwerpen, elk in zowel een Standard als een Advanced editie, vormen een complete familie van nieuwe LINAK® handbedieningen, waarmee zowel standaardbedsystemen als geavanceerde bedsystemen gemakkelijk kunnen worden versteld.

De HC40-familie werd geïntroduceerd op de Interzum-handelsbeurs 2019 in Keulen en de ontvangst was overweldigend positief. Veel vragen concentreerden zich op het kolossale werk dat is verricht voordat de twee ontwerpen het licht zagen.

Wij begonnen met een uitgebreide enquête onder gebruikers.
Wij begrijpen heel goed dat ons succes vertrouwt op de feedback van gebruikers en klanten. Daarom begon het proces van de ontwikkeling van de HC40-handbediening met een uitgebreide enquête onder gebruikers. In combinatie met onze kennis van de markt was het resultaat een familie handbedieningen van een veel hogere kwaliteit als het gaat om de verzameling van gebruikersinvoer en customisation en personalisering van comfortmeubilair in het algemeen.

Dit is een handbediening die is ‘ontworpen met u in geachten’ - en is compleet anders dan wat u ooit hebt gezien!

De HC40-familie werd door bezoekers zeer positief verwelkomd. Op Interzum zagen we dat het al harde werk is beloond. De HC40-familie werd door bezoekers zeer positief verwelkomd.
 

Lees voor meer informatie het officiële introductienieuws en bezoek de speciale HC40-site op: www.linak.com/hc40.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.