Nieuws 4 juli 2019

Kennis delen in nieuwe academie waar u alles leert over actuatoren

Bent u op zoek naar kennis over elektrische lineaire actuatoren die diepgaander is, en wilt u zich verdiepen in de tamelijk complexe en rijke technologie achter actuatoren voor industrieel gebruik? Dan heeft u geluk. De fonkelnieuwe ‘Actuator Academy™’ is zojuist geopend, een universum waar u alles kunt leren over actuatoren.

Het is nu mogelijk om u te verdiepen in alle aspecten van wat een actuator tot een goede industriële actuator maakt en de technologie die eraan ten grondslag ligt. De nieuw opgerichte ‘Actuator Academy™’ is een bibliotheek met video’s boordevol informatie, waarin wordt uitgelegd wat de belangrijkste onderdelen zijn en hoe deze van invloed zijn op de prestatie van lineaire actuatoren. In de academie kunt u meer leren over intelligente actuatorbesturing, hoe intelligente actuatoren worden getest, en krijgt u een groot aantal tips over waarop u moet letten als u op zoek bent naar de juiste elektrische bewegingsoplossing.

Viering van 40 jaar industriële bewegingsoplossingen
Al 40 jaar levert LINAK elektrische actuatoren voor industriële machines overal ter wereld. Wij willen u deelgenoot maken van de kennis die wij in de loop der jaren hebben verworven. Wij hebben besloten de Actuator Academy te openen om deze viering luister bij te zetten.

“Als u nieuwsgierig bent naar technologie en meer wilt weten over elektrische bewegingsoplossingen, dan is dit de plaats waar u moet zijn,” zegt Morten Junker, directeur van LINAK® TECHLINE®

“De academie kan echter voor u ook interessant zijn als u op zoek bent naar een elektrische bewegingsoplossing voor een toepassing. U krijgt daarmee een voorsprong in uw besluitvormingsproces”.

Behalve dat in de academie kennis wordt gedeeld en actuatortechnologie inzichtelijker wordt gemaakt, hoopt Morten Junker ook jonge engineers te inspireren om de ontwikkeling van elektrische beweging naar een nóg hoger niveau te tillen. 

De academie is een bibliotheek van kennis die zich almaar verder ontwikkelt
De Actuator Academy opent met een verscheidenheid aan content over alles van remmen en koppelingen van actuatoren tot DC-motors en spindelontwerp. Dit is volgens Morten Junker echter nog maar het begin.

Logo LINAK Actuator Academy

“Wij hebben een bibliotheek van video’s en informatie geopend waarin de belangrijkste onderdelen van een moderne elektrische lineaire actuator aan bod komen. Maar wij willen ook voortdurend steeds meer materiaal toevoegen aan de academie.
Wij hebben nog veel meer te vertellen,”
zegt Junker tot slot.

Welkom bij de LINAK® Actuator Academy voor industriële actuatoren.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.