Nieuws 22 oktober 2019

3D-configurator nu beschikbaar voor zes actuatoren van LINAK

Om het ontwerpproces te versnellen, kunt u nu gedetailleerde 3D-afbeeldingen downloaden van de LINAK® actuatoren LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 en LA37. Bezoek de online 3D-configurator en stem uw LINAK actuatoren af op uw persoonlijke wensen.

Met de 3D-configurator kunt u de LINAK actuatormodellen LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 en LA37 exact afstemmen op uw behoeften. Genereer onbeperkte 3D-afbeeldingen om te bepalen wat het beste werkt in uw toepassing en download de datasheets voor de producten om uw specificaties te controleren.

LINAK wil zich tot het uiterste inspannen om onze klanten te helpen de tijd te verkorten die wordt besteed in de ontwerpfase wanneer zij een actuator van LINAK in hun industriële machines implementeren. De 3D-configurator is een oplossing die specifiek met dit in gedachten is gemaakt. Vanwege het eerdere succes zijn wij van mening dat uitbreiding van de reeks beschikbare actuatoren met een 3D-configurator onze klanten in hoge mate zal helpen.

Gemakkelijk toegang tot 3D-configuratie
U heeft gemakkelijk toegang tot de 3D-configurator op de website van LINAK. Zoek de specifieke actuator en klik op de tab voor 2D/3D.

Hier vindt u de 3D-configurator voor de actuatoren:
LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 en LA37

Meer informatie nodig?
Als u momenteel zoekt naar specificaties voor andere actuatoren van LINAK, of als u hulp nodig heeft voor een specifiek product, of informatie wilt over snelle bestelling van standaardproducten, aarzel dan niet om contact op te nemen met de LINAK vestiging in uw regio.

3D-configurator met actuator LA36
 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.