Nieuws 31 oktober 2019

HC40: Verlicht de weg voor een betere gebruikerservaring

De ingebouwde schudbare zaklamp in de Advanced-edities van de HC40 is slechts één van de manieren waarop verlichting een handbediening nóg gebruikersvriendelijker kan maken. Wees verlicht en ontdek hoe de dingen waarvan u nooit had gedacht dat verlichting het verschil zou kunnen maken, een belangrijke en integrale rol spelen om de HC40-familie supergebruikersvriendelijk te maken – zij het achtergrondverlichting in knoppen, verlichting in het display of andere vergelijkbare functies.

Wij hebben allemaal gevoeld dat met de introductie van de smartphone de dingen zouden gaan veranderen. Onze behoefte aan meer functionaliteit kon plotseling worden vertaald in apparaten met meer dan één enkele functie. Deze verandering werkte door naar andere gebieden van ons dagelijks leven, van afstandsbedieningen die de lampen thuis en uw entertainmentinstallatie regelen en naar onze markt waar consumenten meer verwachten van een handbediening voor verstelbare bedden.

De resultaten van onze uitgebreide enquête laten zien dat consumenten de JUISTE functies in een handbediening willen. Wij zijn van mening dat wij de balans hebben gevonden met onze HC40 FRAME™ Advanced en HC40 TWIST™ Advanced.

Maak het gemakkelijk – Schud hem!
Wanneer het aankomt op een handbediening met een zaklampfunctie, wordt de zaklamp gewoonlijk ingeschakeld met weer een andere knop. Maar wat als je een knop zou kunnen elimineren? Wat als je de handbediening zo zou kunnen maken dat deze er nóg strakker zou uitzien en nóg gebruikersvriendelijker zou zijn als je hem gebruikt? Het stellen van deze vragen heeft geresulteerd in de schudbare zaklamp die u kunt ervaren in de Advanced-edities van de HC40-handbedieningen.

 

Lees het volledige artikel op onze website om te ontdekken welke andere details wij hebben gekozen om te worden verlicht.

Ga naar www.linak.com/hc40 voor meer informatie over de HC40-familie handbedieningen in het algemeen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.