Nieuws 21 november 2019

Achter de schermen van HC40: innovatie van handbedieningen

Niets in het ontwerp van de nieuwe handbediening HC40 van LINAK werd overgelaten aan het toeval, de mening van een engineer, de grillen van een marketeer of de persoonlijke voorkeur van een ontwerper. Alles is gebaseerd op feiten, respons van gebruikers en gedocumenteerd menselijk gedrag. Ontmoet een aantal van de mensen achter de HC40-handbedieningenfamilie en ontdek wat er komt kijken bij het maken van innovatief ontwerp.

Bij het ontwerp van een product komt meer kijken dan functie alleen. Moderne engineering heeft vaak goed ontwerp nodig – en vice versa. Het bewijs is de nieuwe handbediening HC40 voor comfortbedden, waarbij vakkundige collega’s van LINAK met ontwerpachtergrond nauw samenwerkten met onze engineers evenals met externe ontwerpadviseurs om een gewild HC40-ontwerp te creëren – in feite twee ontwerpen. Beide gebaseerd op feiten. Een heleboel feiten!

Er werd grondig onderzoek gedaan naar menselijk gedrag, diverse warmtekaarten werden gemaakt, meerdere gebruikerstests werden uitgevoerd en de meest uitgebreide enquête onder gebruikers  in relatie tot een product van LINAK werd gehouden.

Het doel: een nieuw type handbediening maken dat zich onderscheidt van alle andere en misschien zelfs de markt zou veranderen.

Søren Xerxes Frahm van Artlinco® wijst naar één van de vele modellen die werden gebruikt voor analyse van de gegevens uit de enquêteSøren Xerxes Frahm van Artlinco® vestigt de aandacht op één van de vele modellen die werden gebruikt voor analyse van de gegevens die werden verzameld van de meer dan 1000 respondenten.
 

Lees het gehele verhaal over hoe wij een ambitieus doel als dit hebben bereikt, waarbij engineering en ontwerp samenkwamen om de perfecte gebruikerservaring te creëren – zowel functioneel als esthetisch.

Ga naar linak.com/hc40 voor meer informatie over de HC40-handbedieningenfamlie. 

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.