Nieuws 28 november 2019

Aangepaste Bed Control App promoot en ondersteunt uw merk

Vestig in hoge mate meer aandacht op uw merk of dat van uw klant, met een aangepaste editie van de LINAK® Bed Control App. Een paar eenvoudige stappen en uw merk is veel zichtbaarder, overal waar uw bedden naar toe gaan.

Stelt u zich eens voor dat elke keer wanneer uw klanten hun comfortbed  verstellen met de Bed Control App, dat zij dan uw logo en uw bedrijfskleuren zien, en wanneer zij meer over de app of het product willen weten, naar een website van uw keuze worden gestuurd.

Met andere woorden: het zal kristalhelder zijn wie dit bed heeft gemaakt en wie verantwoordelijk is voor het comfort dat de klant ervaart. Dit is wat LINAK u biedt – met een paar eenvoudige stappen. Maar er is meer!

Pas app aan om uw merk te promoten
Fabrikanten en bedmerken kunnen met een Bed Control App die uw bedrijfskleuren en bedrijfslogo toont, uw merk onder de aandacht brengen en uw comfortbed nóg unieker maken. De volgende aanpassingen zijn mogelijk:

  • Uw logo gebruiken: Het logo wijzigen in het app-ontwerp.
  • Kleur: De achtergrondkleur wijzigen.
  • Een link naar uw website toevoegen Het menu 'Over' bevat twee gedeelten, met Productinformatie en Ondersteuning. U kiest naar welk onderwerp op uw webpagina de link moet verwijzen

De meest recente update van de Bed Control App omvat diverse nieuwe functies, waarmee u extra waarde toevoegt aan de vele functies die al aanwezig zijn in een LINAK handbediening met de draadloze Bluetooth® technologie.

De ondersteuning in de app evenals de probleemoplossingsgids maken het bijvoorbeeld heel gemakkelijk voor de gebruiker om het bed in te stellen en uw merk te koppelen aan iets wat intuïtief en kwalitatief hoogwaardig is.  Waarom is dit geweldig?

  • Gebruikers kunnen de meeste problemen onmiddellijk stapsgewijs oplossen.
  • Merken minimaliseren het aantal ondersteuningsvragen

Dit betekent letterlijk: Hulp binnen handbereik!

Bied een gebruikersvriendelijk ontwerp
Samengevat: Met de meest recente release van de Bed Control App hebben wij de functionaliteit uitgebreid en nieuwe functies toegevoegd – zoals het stille alarm en de bedselector - zonder in te boeten aan een intuïtieve en gebruikersvriendelijke uitstraling.

U vindt meer App-specificaties in het artikel ‘Nieuw ontwerp vergroot bruikbaarheid van LINAK Bed Control App’. Dit is het ontwerp dat u kunt aanpassen.

Aangepaste editie van de LINAK Bed Control App
 

Hoe begin ik?
Er zijn slechts een paar gemakkelijke stappen voor nodig om uw merk onder de aandacht van uw klanten te brengen. Neem contact op met het kantoor van LINAK in uw regio voor meer informatie.


Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.