Nieuws 5 december 2019

Gebruikers kunnen sneltoetsen gebruiken om hun handbedieningen te personaliseren

Met de Advanced-edities van de LINAK® handbediening uit de HC40-serie kunt u niet alleen uw favoriete posities opslaan, maar ook uw eigen sneltoetsen naar functies creëren en. Terugkeren naar een optimale leespositie in bed – met één klik!

Wij kennen allemaal het gevoel van iets geweldigs te hebben gevonden – heerlijk eten, mooie kleding, een extra comfortabele stoel, een functie die voor u goed werkt of een werkelijk goede leespositie in bed. Het is moeilijk uit te leggen – het werkt gewoon. Snel naar de situatie waar u de ervaring probeert te herbeleven, hetzelfde diner maken, vergelijkbare kleding vinden, of de comfortabele leespositie weer oproepen. Het is bijna onmogelijk!

Maar nu niet meer. Ten minste niet als het erom gaat comfortabel in bed te verblijven. Als u de perfecte leespositie vindt terwijl u in uw verstelbare bed zit, of als u een functie hebt die u steeds opnieuw gebruikt, dan zeggen wij: Maak er een sneltoets van!

Lees het volledige verhaal en ontdek meer details over de mogelijkheden voor sneltoetsen en het opslaan van uw favoriete positie.

Als u meer wilt weten over de HC40-familie handbedieningen, ga dan naar: www.linak.com/hc40

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.