Nieuws 10 december 2019

Meer opties voor verstelbare comfortbedden

Er zijn nu meer manieren om verstelbare oplossingen voor comfortbedden te creëren. LINAK® heeft een elegante, maar zeer sterke enkelvoudige actuator ontworpen, de LA18 IC. Hiermee wordt voldaan aan de behoefte van bedfabrikanten om extra kracht of geïntegreerde functies voor verstelling van bedden toe te kunnen voegen.

Een recente uitbreiding van de LINAK® productenportfolio voor comfortmeubels creëert een hand vol met nieuwe opties – dit allemaal in één klap, bij wijze van spreken.

Met de lineaire actuator LA18 IC (Integrated Controller) kunt u nóg meer kracht toevoegen aan uw bedontwerpen – voor sommigen kan dit zelfs de productenportfolio uitbreiden met nieuwe bedontwerpen.

Extra vermogen wanneer u dat nodig hebt
Bij het creëren van verstelbare comfortbedden met actuatorsystemen van LINAK® in Europa hebben ontwerpers tot nu toe hoofdzakelijk gebruik gemaakt van de dubbele TWINDRIVE® actuatoren TD4 en TD5. Beide actuatoren zijn uitgerust met Integrated Controllers (IC Technology), waarmee ontwerpers bedden kunnen creëren rondom compacte en onopvallende verstellingssystemen.

En wat nog beter is dat het systeem nog steeds functies heeft zoals verlichting onder het bed, massagemotor en de mogelijkheid om het bed te besturen via draadloze units – hetzij met de handbediening HC40 of een app op uw telefoon.

Set LA18 IC Advanced & Set LA18 IC StandardSet LA18 IC Advanced & Set LA18 IC Standard
 

Aangezien bedontwerp zwaarder is geworden, hebben wij echter gemerkt dat een dubbele actuator niet helemaal toereikend is. Daarom hebben wij de LA18 IC toegevoegd aan de productenportfolio! Met deze actuatorsets kunt u ervoor kiezen om een systeem te creëren dat bestaat uit een reeks krachtige enkelvoudige actuatoren met een duwkracht tot 6000 N elk – zonder dat ruimte voor een controlebox hoeft worden te gevonden.


Eenvoudige montage: opklikbare rugbevestiging
De LA18 IC wordt geleverd met een optionele opklikbare rugbevestiging (Ø33,8 mm), zodat montage van de actuatoren op het bedframe snel en gemakkelijk is. Met de ingebouwde Bluetooth® Low Energy technologie (BLE) kunt u bovendien gebruik maken van de rijkdom aan handige functies die beschikbaar is met onze nieuwste handbedieningen: HC40 FRAME™ or HC40 TWIST™.


Aangenaam geluidsniveau

Aangenaam geluid voor robuuste bedontwerpen
Ondanks de krachtige mogelijkheden werken de LA18 IC actuatorsets stil en soepel

 

Als u meer wilt weten over hoe geavanceerde elektrische actuatortechnologie het ontwerp van uw comfortbed kan verbeteren, neem dan contact op met het kantoor van LINAK® in uw regio

 
LA18 IC Advanced LA18 IC Standard

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.