Nieuws 3 februari 2020

In slaap vallen voor de TV is niet langer een probleem

LINAK® introduceert een gloednieuwe slaaptimerfunctie met de handbediening HC40. De Advanced-edities van de HC40 FRAME™ en HC40 TWIST™ worden beide standaard uitgerust met deze nieuwe functie, die extra comfort biedt aan consumenten, en bedmerken de mogelijkheid geeft hun merk extra te promoten – Leverancier van een goede nachtrust!

De meesten van ons vallen wel eens in slaap tijdens het kijken naar de TV of het lezen van een boek. Plotseling word je wakker in het midden van de nacht, nog rechtop, maar wel met een stijve nek of rug of een gevoelloos been doordat je uren achtereen in een oncomfortabele positie heby gezeten.

U bent niet de enige. Voordat wij de nieuwe LINAK® handbediening HC40 ontwikkelden , hebben wij een uitgebreide enquête gehouden onder gebruikers van verstelbare comfortbedden, en veel van de respondenten waren zelf ook af en toe in slaap gevallen voor de TV.

Toegesneden op de praktijk
Verstelbare comfortbedden moeten de eigenaren hiervan natuurlijk geen ongemak geven. Wij hebben daarom iets ontwikkeld om dat tegen te gaan. Het is een slaaptimer die enigszins lijkt op die van de TV’s. U kunt het bed zo instellen dat het na een bepaald aantal minuten naar een ‘slaapstand’ beweegt, net zoals je aan de TV vertelt dat deze na een bepaald aantal minuten moet worden uitgeschakeld. Dit is wat wij ‘Slaaptimer’ noemen*.

De functie is uiterst gemakkelijk in het gebruik en speelt in op wat gebruikers van elektrische verstelbare bedden zichzelf afvragen – ‘wat als ik in slaap val terwijl ik rechtop zit?’

In slaap vallen voor de TV is niet langer een probleem
 

Associeer uw merk met een goede nachtrust
De ervaring onder gebruikers dat uw merk gemak biedt, wordt nog eens versterkt door de LINAK® HC40-handbedieningen – HC40 FRAME™ en HC40 TWIST™. De Advanced-edities van de twee worden standaard uitgerust met een ‘Slaaptimer’ en zullen uw merk of de exclusieve beddenlijn van uw klanten absoluut naar een hoger plan tillen.

Consumenten zijn, zonder twijfel, bereid om te betalen voor een verbeterde slaapkwaliteit, en de gemaksfactor is hier een leidend verkoopargument. U krijgt de mogelijkheid om opnieuw een functie te bieden die door de consument in hoge mate zal worden gewaardeerd. Wij weten dat, omdat wij dit aan de gebruikers hebben gevraagd!

Wees een leverancier die gemak biedt en help mensen hun slaapkwaliteit – en uiteindelijk hun leven – te verbeteren!

Op zowel de HC40 TWIST™ Advanced als de HC40 FRAME™ Advanced kan gebruik worden gemaakt van de slaaptimerOp zowel de HC40 TWIST™ Advanced als de HC40 FRAME™ Advanced kan gebruik worden gemaakt van de slaaptimer.
 

*Slaaptimer vereist dat automatische aandrijving is ingeschakeld. 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.