Nieuws 20 februari 2020

Handbedieningen die in de moderne slaapkamer passen

Ontwerp doet ertoe voor consumenten! Dat zou het ook voor u moeten doen

Wij kennen allemaal het gevoel iets zuiver en alleen om functionele redenen te hebben. De esthetiek spreekt u niet aan, en in plaats van het apparaat op het tafelblad achter te laten, stopt u het in een lade wanneer u het niet gebruikt.

In onze enquête over consumentengedrag ontdekten wij hoeveel design ertoe doet voor de gewone consument: heel veel! Dit geldt natuurlijk ook voor de handbediening, die door de markt al langere tijd niet veel is veranderd.

Het is tijd voor verandering. Wij willen niet dat de handbediening voor een verstelbaar bed een noodzakelijk kwaad is – of in sommige gevallen – pijn aan de ogen doet. Daarom hebben wij aan werkelijke gebruikers  hun mening gevraagd en de HC40-familie handbedieningen gemaakt die niet alleen de meest luxueus uitziende handbedieningen van de markt zijn – waarvan de details door ontwerpers met de grootste zorg werden omringd – maar ook zeer gebruikersvriendelijk zijn, met functies die zijn gemaakt op basis van feedback door gebruikers.

En wat nóg beter is: de handbedieningen kunnen worden gebruikt voor zowel bedden met alleen been/rugverstelling , maar ook voor bedden met meer functionaliteit.

Ontdek hier wat consumenten ons vertelden.

U vindt meer informatie over de Hc40-familie op: linak.com/HC40