Nieuws 1 mei 2020

Zomersluiting

De zomer komt er weer aan, wat betekent dat onze zomersluiting weer om de hoek staat. Houd u daarom rekening met de levertijden en bestellingen. Hieronder kunt u de datums terugvinden.

Zoals u wellicht weet eindigt ons boekjaar op 30 juni 2020. Wij dienen hiervoor onder andere een voorraadtelling te doen. Vanwege de voorraadtelling is het magazijn vanaf donderdag 25 juni tot en met woensdag 1 juli gesloten, wat betekent dat er dan geen goederen verzonden kunnen worden.

Bij nieuwe bestellingen willen wij u vragen tevens rekening te houden met de sluiting van de productiefaciliteit in LINAK Denemarken. De sluiting is van kracht tijdens week 29, week 30 en week 31. Geplande leveringen zullen echter wel doorgaan.

LINAK Nederland heeft verder geen algehele vakantiesluiting, houd u er echter rekening mee dat er tijdens de maanden juli en augustus een minimale bezetting is.