Nieuws 23 juni 2020

Selecteer de juiste controlebox voor uw gezondheidszorgtoepassing

Heeft u een CA40, CO61 of CO71 nodig? Met de nieuwe Control Box Selector kunnen ontwikkelaars en ontwerpers van verstelbare gezondheidszorgtoepassingen gemakkelijk en probleemloos de juiste controlebox voor hun volgende systeem vinden.

Hoewel de meeste LINAK® controleboxen aan de buitenzijde dezelfde vorm delen, bevatten deze een rijkdom aan functies en opties, wat elke box anders en uniek maakt. Sommige zijn uitgerust met OpenBus™ communicatie, sommige hebben vier kanalen, sommige bieden ondersteuning voor de draadloze technologie van Bluetooth® – en de lijst gaat maar door.

Om het proces te vergemakkelijken bij het zoeken naar de optimale box voor uw huidige toepassing, hebben wij een eenvoudig interactief selectie-overzicht gemaakt, dat u, uw ontwerpers en engineers al klikkend kunnen doorlopen om de controlebox te vinden die past bij uw behoeften en vereisten.

Wij noemen dit de LINAK Control Box Selector. Het klinkt complex en geavanceerd – het tegenovergestelde is echter waar. Ons doel was om het voor u gemakkelijker te maken en uw ontwikkelproces te versnellen.

Als u vragen heeft over de selector of over onze actuatortechnologie in het algemeen, neem dan contact op met uw lokale LINAK vestiging.      


Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.