Contact us here
Nieuws 11 januari 2017

Batterijtechnologie die u de ruimte geeft

De batterij BA001 maakt een breed scala aan mobiele toepassingen mobiel. Wees mobiel. Doe inspiratie op.

Batterijtechnologie die u de ruimte geeft
Ze zijn overal – stroomsnoeren en kabels. Op het werk leveren deze stroom aan uw in hoogte verstelbare bureau, uw trolley of wagen, of misschien aan het verstelbare videorek in de conferentiezaal. Thuis hebben sommigen een verstelbare keuken of eettafel, of misschien zelfs een verstelbare relax fauteuil in de woonkamer. Stelt u zich eens voor dat wij de stroomsnoeren verwijderen – en u een krachtige herlaadbare batterij geven die is omwikkeld in een onopvallend ontwerp. En dat doen wij nu. Met de batterij BA001 van LINAK hebt u het allemaal – mobiliteit, flexibiliteit en comfort – zonder dat inbreuk wordt gemaakt op uw ontwerp.
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen