Contact us here
Nieuws 2 februari 2017

Verstelbare keukens – een reis van pioniers

Voor de familie Petersen in Nordborg in Denemarken veranderde de renovatie van hun keuken in een reis van pioniers op weg naar een nieuw hoofdstuk van interieurontwerp.

Verhaal uit de praktijk, de pioniers van verstelbare keukens
Op het kleine en idyllische eiland Als in Denemarken zijn mensen niet bang om de status quo uit te dagen of bestaande normen te verbeteren. Diverse lokale bedrijven hebben wereldpatenten voor innovatieve producten en de mensen zijn daar altijd al gewend aan verandering. 

Voor meesterschilder Jorgen Petersen en zijn vrouw, Helle Petersen, veranderde een renovatie van hun keuken in een mijlpaal op het gebied van keukeninnovatie. 

Onze keuken was zo oud als het huis zelf,” vertelt Helle Petersen, “alles was versleten en de keukentafel was te laag voor ons. Wij moesten dus alles zo’n beetje afbreken en helemaal opnieuw beginnen. En dat deden wij!

Interieur verplaatsen in de keuken
Op basis van persoonlijke aanbevelingen van vrienden en uit het professionele netwerk van Petersen werd de Deense specialistische aannemer Sonderborg Kitchen gekozen, en daarna ging alles snel van start.

Het huis is slechts 125 m² groot, dus wij waren erop gefocust de kleine ruimte zoveel mogelijk te benutten. Wij wisten dat Sonderborg Kitchen werd geassocieerd met kwaliteit en oplossingen die geavanceerder zijn dan de gemiddelde tafel en boekenkast,” zegt Helle Petersen.

Helle Petersen was verrukt over de resultaten: “Al deze functies maken koken tot een uiterst plezierige activiteit.”

Lees hier het complete verhaal over hoe de Petersens hun ruimte optimaal hebben benut.

Feiten:
De verstelbare keuken werd tijdens de zomer van 2015 thuis bij de familie Petersen in Nordborg geïnstalleerd. Het was een pioniersproject dat werd aangestuurd door LINAK en tot stand werd gebracht door de Deense aannemer Sonderborg Kitchen.
 
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen