Contact us here
Nieuws 12 april 2017

Til ergonomie naar een hoger niveau

Het belang van goede ergonomie voor werkenden in de gezondheidszorg

Care For Tomorrow Today

Stelt u zich eens een verpleegkundige voor die met de handen een zeer zware patiënt uit bed in een rolstoel moet helpen. De patiënt is volledig afhankelijk van de hulp van de verpleegkundige om uit bed te komen. Later die dag probeert dezelfde verpleegkundige de patiënt weer vanuit de rolstoel in bed te helpen. Kan deze taak veilig worden uitgevoerd en zonder dat de verpleegkundige letsel riskeert?

Misschien is de verpleegkundige sterk genoeg om de taken uit te voeren of beheerst deze de juiste werktechnieken om letsel te voorkomen. Het feit is echter dat werkenden in de gezondheidszorg in onaanvaardbaar hoge mate aan musculoskeletale aandoeningen (MSD) lijden vanwege handmatig optillen, verplaatsen en herpositioneren van patiënten, bewoners of cliënten. 

LINAK geeft om goede zorg
Veiligheid en goede ergonomie staan bij LINAK al jarenlang voorop. Onze Intelligent Care Solutions™ bieden actuatoren en besturingen voor een optimale verstelling van uw patiëntlift en bieden diverse waardevolle functies.

Afhankelijk van uw specificatie kunnen wij de juiste oplossing bouwen. Wij hebben altijd een systeem dat voor uw situatie geschikt is, of uw focus nu op vermogen, snelheid, geluidsintensiteit of het aantal actuatoren ligt!

Til ergonomie naar een hoger niveau

Intelligent Care Solutions TM zijn onderdeel van het concept “Care For Tomorrow Today” van LINAK. Care For Tomorrow Today