Nieuws 31 mei 2017

Introductie van de LA33 – een krachtpatser uit het middensegment

Veel fabrikanten van verstelbare toepassingen die bijvoorbeeld worden gebruikt in de agrarische sector, mobiele landbouw of industriële automatisering, zijn vertrouwd met de actuatoren van LINAK, zoals de LA14, LA25 en LA36. Een nieuw lid van de “familie” uit het middensegment maakt de portfolio van LINAK nu compleet.

Introductie van de LA33 – een krachtpatser uit het middensegment

LINAK heeft een nieuwe krachtige actuator geïntroduceerd. De elektrische lineaire actuator LA33. Dit is een krachtpatser uit het middensegment die is gefundeerd op een specialistische kennis die door LINAK in 35 jaar is opgebouwd. De LA33 is perfect inpasbaar daar waar kleine actuatoren het aan vermogen ontbreekt, of waar grote actuatoren niet zouden passen.

U als fabrikant van machines die worden gebruikt in zware omgevingen, zal vast en zeker de robuuste actuatoren van LINAK waarderen, en begrijpen waarom de LA33 zo perfect inpasbaar is.

Deelt dezelfde functies en opties
De LA33 deelt dezelfde nuttige functies van alle robuuste actuatoren in de LINAK familie.
LINAK Integrated Controller, Hall-sensoren voor relatieve en absolute feedback, proportionele snelheidsregeling, precieze positionering via analoge of digitale feedback, en veel andere dingen kunnen alle deel uitmaken van uw LA33-oplossing.

Als u meer wilt weten over de functies van de LA33, bezoek dan onze LA33-productsite .

Grondig getest, net zoals elk ander product van LINAK
Net zoals de andere actuatoren in het programma is de LA33 goedgekeurd krachtens IP66/IP69K, wat inhoudt dat de LA33 krachtige waterstralen kan weerstaan en over het algemeen langdurig bestand is tegen zware omgevingen.

Deze duurzaamheid van wereldklasse is alleen mogelijk dankzij intensief voorbereidend werk, een uitgebreide ervaring, en natuurlijk strenge tests voordat het product in de markt werd gezet. 

Voor meer informatie over de actuator LA33 kunt u contact opnemen met het kantoor van LINAK in uw regio.

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.