Contact us here
Nieuws 21 juni 2017

CO-Link™ biedt volledige controle over geavanceerde toepassingen in de zorg

Met de nieuwe setup van het LINAK systeem kunnen fabrikanten van geavanceerde toepassingen in de gezondheidszorg complexe actuatoroplossingen met acht kanalen leveren, alle bestuurd met slechts één handbediening.

CO-Link™ biedt volledige controle over geavanceerde toepassingen in de zorg

Wereldwijd is er in de gezondheidszorg een toenemende vraag naar mogelijkheden waarmee toepassingen geavanceerder, nauwkeuriger en betrouwbaarder kunnen worden versteld. Behandelingstechnieken worden steeds geavanceerder. Zo ook de eisen die worden gesteld aan de toepassingen. Moderne stoelen en tafels voor röntgenbehandelingen, evenals operatietafels, moeten in meerdere richtingen kunnen draaien en bewegen. 

Meer opties met nauwelijks extra kosten
De nieuwe LINAK CO-Link™ maakt het aantal opties voor elektrische actuatorsystemen breder. Hiermee bouwt u een setup van 8 kanalen die nauwelijks meer kost. Sluit bijvoorbeeld twee CO61-controleboxen van LINAK aan met een kabel via een aansluitkast. Installeer een stuk aangepaste software van LINAK en dan hebt u een actuatorsysteem van 2 x 200 W met meerdere kanalen dat u met slechts één handset kunt bedienen. Dat is LINAK CO-Link™!

Gemakkelijke logistiek voor geavanceerde toepassingen
Met gebruik van producten die u al kent of op voorraad hebt, kunt u een actuatorsysteem gebruiken met tot acht kanalen. Afgezien van de extra kabel en uw aangepaste software kunt u gebruik maken van onderdelen van LINAK die u al op voorraad hebt. Hiermee houdt u de kosten laag en krijgt u meer flexibiliteit om de productie af te stemmen op de marktbehoefte.

Als u meer wilt weten over CO-Link™van LINAK, ga dan naar de website van het systeem of neem contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

 
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen