Contact us here
Nieuws 14 juli 2017

Nieuw ontwerp verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de Bed Control App van LINAK

LINAK heeft de gebruiksvriendelijkheid van de Bed Control App verbeterd met een eigentijdse uitstraling, een nieuw app-pictogram, en een gebruikersinterface die zo intuïtief en eenvoudig mogelijk is.

Nieuw ontwerp verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de Bed Control App van LINAK

Gebruiksvriendelijkheid was een topprioriteit toen de Bed Control App een upgrade kreeg – zowel in termen van ontwerp als functionaliteit. Het nieuwe ontwerp is dusdanig gebruiksvriendelijk, licht en vereenvoudigd dat de functionaliteit een grotere nadruk heeft gekregen. De app herkent niet alleen het product waarmee verbinding is gemaakt, maar het is ook gemakkelijker om in de app geheugenposities op te slaan en te lokaliseren. En als dat nog niet genoeg is, wordt de app ook nog eens geïnitieerd via een gemakkelijke gebruiksaanwijzing die vertelt hoe het product met uw telefoon wordt gepaird. 

Intelligente app – u hebt er maar één nodig
De Bed Control App is nu intelligent. Dit houdt in dat de app automatisch de functies herkent van het product waarmee verbinding is gemaakt. En de grafische afbeeldingen in de app zijn ook nog eens afgestemd op het relevante product. Neem bijvoorbeeld de geheugenposities: Als u verbinding maakt met een TD4 Standard, dan toont de app de standaardinstelling van rug en been, terwijl de app ook de vier geheugenposities toont als u de app verbindt met een TD4 Advanced.

Nieuw ontwerp verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de Bed Control App van LINAK
 

Dit is ook een reden waarom wij nu slechts één app nodig hebben. Eerder moest de klant de juiste app lokaliseren, kiezen tussen een app met geheugen en een app zonder, maar nu is één app alles wat nodig is. 

Activeringinstructie
Een nieuwe functie is dat de app wordt geïnitieerd door een activeringsinstructie te tonen die de gebruiker laat zien hoe de pairingmodus in het product wordt geïnitieerd, zodat u het kunt pairen met de telefoon. Door een aantal stappen op het scherm te doorlopen, kan de gebruiker de telefoon en het product heel gemakkelijk pairen en daarna het bed verstellen in de mate die het product toestaat. 

Wat moet ik doen? 
Geen zorgen. De volgende keer dat uw klanten hun Bed Control Memory App updaten, krijgen zij automatisch de bijgewerkte versie van de app. Uw klanten hoeven niet meer te doen dan het updaten van de app. 

Functies van de Bed Control App

  • Verstelling van rug en been
  • Gelijktijdige aandrijving
  • vier geheugenposities - indien ondersteund door het product
  • Verlichting onder het bed aan/uitzetten
  • zeven talen (Engels, Deens, Koreaans, Frans, Duits, Spaans, Italiaans)
  • Compatibel met de Bluetooth® Adapter en de TWINDRIVE® TD4

Wilt u de Bed Control App proberen? Download deze voor zowel iOS als Android. 

Nieuw ontwerp verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de Bed Control App van LINAK Apple Store Google Play


Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.