Contact us here
Nieuws 5 oktober 2017

DESKLIFT™ SetPack: Bespaar tijd en maak het verpakken minder moeilijk

Met DESKLIFT™ SetPack biedt LINAK een complete set van twee hefkolommen met bijpassende elektronica en kabels. Montage van uw LINAK bureau was nog nooit zo gemakkelijk.

DL Setpakket Bespaar tijd en maak het verpakken minder moeilijk

Voor geselecteerde hefkolommen van LINAK kunt u nu kant-en-klare pakketten bestellen die alles bevatten wat u nodig hebt om één bureau te monteren: poten, controleboxen, motorkabels, stroomkabels en een bedieningspaneel. Eén box per bureau. Zo gemakkelijk is het. 

Wij bieden nu de hefkolommen DL5, DL6, DL15 en DL16 als een DL SetPack oplossing. 

Bespaar tijd en vereenvoudig uw logistiek met onze nieuwe DL SetPack oplossing 
Kort gezegd: de DL SetPack zorgt voor minder complexiteit, vergemakkelijkt de installatie en beperkt het risico van schade tot een minimum. 

In combinatie met ons gepatenteerde Kick & Click™ systeem, waarmee u de gebruikelijke montagetijd in de meeste gevallen halveert, wordt de installatie van onze DL SetPack nóg efficiënter. 

Duurzame verpakking en geschikt voor internationale verzending 
De box van onze DL SetPack is gemaakt van stabiel karton uit 100% gerecycleerd materiaal. Behalve dat dit goed is voor het milieu, kunnen OEM’s met deze verpakkingskeuze de verpakkingsmaterialen gemakkelijk afdanken. DL SetPack is bovendien zo gemaakt dat deze geschikt is voor internationale standaard-palletafmetingen om de logistiek soepel en gemakkelijk te houden.

Meer informatie
Als u meer wilt weten over de DL SetPack, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.  

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.