Contact us here
Nieuws 11 april 2018

Minimaliseer uitval van afsluiters in afvalwaterzuiveringsinstallaties

Actuatoren van LINAK zijn heel makkelijk te monteren, eenvoudig te integreren, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Het gebruik van elektrische actuatoren van LINAK kan de traditionele klepwerking in water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties totaal veranderen.

Minimaliseer uitval van afsluiters in afvalwaterzuiveringsinstallaties

Drie eenvoudige stappen! Meer is niet nodig om een LINAK actuatorsysteem te monteren op een schuifafsluiter, sluispoort/drukleiding, klep of mesafsluiter. LINAK biedt u een bijzonder betrouwbare actuatoroplossing, ideaal voor het automatiseren van afsluiters in afvalwaterzuiveringsinstallaties. 

Elektrische actuatoren van LINAK zijn gebouwd aan de hand van jarenlange ervaring. Ze zijn ontworpen om zelfs in barre buitenomgevingen stand te houden; bovendien is het actuatorsysteem zo makkelijk te installeren dat het gewoon op de locatie plaats kan vinden, waardoor er meteen vanaf de start al geen tijd of middelen verloren gaan.

Montage in drie eenvoudige stappen
LINAK actuatoren voor afvalwaterzuiveringsinstallaties zijn compleet met een speciaal ontworpen beugel voor eenvoudige montage. Om te beginnen bevestigt u de actuator aan de beugel en monteert u de beugel op de afsluiter. De beugel is ontworpen voor de universele ISO-flenzen F07 en F10, die men in de industrie veel gebruikt. Vervolgens koppelt u de WCU besturingsunit aan de actuator en sluit u de besturingsunit aan op de voeding en de SCADA. Vanaf dit punt is het gewoon een kwestie van het instellen van de open/dicht-standen op de afsluiter. Plug & Play™!

Geniet van een onderhoudsvriendelijke afsluiter oplossing
Door de eenvoudige doe-het-zelf montage en installatie kan het automatiseren van handmatige afsluiters probleemloos en snel net als het verwisselen van bestaande actuatoren. Externe servicemonteurs? Niet nodig! Iedereen kan de klus klaren. Actuatoren van LINAK zijn bovendien grondig getest, gebouwd om stand te houden in ruwe omgevingen én standaard onderhoudsvrij. Kortom, het actuatorsysteem van LINAK is een bijzonder onderhoudsvriendelijke oplossing voor afsluiter-automatisering.

Overweeg een investering in nieuwe technologieën en optimalisering van het rendement daarvan
Met het gebruiks- en onderhoudsvriendelijke systeem van LINAK kunt u verouderde afsluiter-automatiseringsoplossingen voor afvalwaterinstallaties makkelijk vernieuwen of vervangen. Vergeleken met traditionele oplossingen in de markt zijn ook aanschafkosten en energieverbruik aanzienlijk lager.

 
Basisafstelling LINAK WCU play-icon

LINAK WCU: Afstelling

Monteren van kabels LINAK WCU play-icon

LINAK WCU: Monteren van kabels

Probleemoplossing LINAK WCU play-icon

LINAK WCU: Probleemoplossing

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.