Contact us here
Nieuws 6 juni 2018

Creëer bench-oplossingen met uw IC hefkolommen

Bench-systemen behoren tot de snelst groeiende toepassingen voor hedendaagse kantoren. Daarom creëert LINAK nieuwe oplossingen die deze systemen nóg flexibeler maken voor ontwerp en productie. De nieuwe LINAK® benchbeugel is standaard optioneel verkrijgbaar voor drie DL IC hefkolommen: twee rechthoekige en één vierkante.

Creëer bench-oplossingen met uw IC hefkolommen

IC is de serie basis geïntegreerde bedieningsopties voor LINAK® hefkolommen die onderhoud, controle en installatie voor voordelige bureautafels makkelijk maken. U kunt nu de rechthoekige DL5IC en DL6IC hefkolommen bestellen, evenals de vierkante DL19IC, met een voorgemonteerde benchbeugel als nieuwe standaard eigenschap.

Standaard montagebeugel voor een flexibel benchontwerp
De montagebeugel zorgt voor een gemakkelijke integratie met diverse benchwerkplekken, wat inhoudt dat u uw eigen benchverbindingsbalk rechtstreeks kunt aansluiten op de montagebeugel. Met de voorgeboorde montage-openingen krijgt u de volledige flexibiliteit om uw eigen unieke benchontwerp te creëren en kunt u dit gemakkelijk combineren met de welbekende hefkolommen van LINAK.

Eenvoudige set-up voor voordelige bureaus
Een DL IC-systeem is een set die bestaat uit twee hefkolommen: Een basiskolom met ingebouwde bediening (primaire-kolom) en een nevenkolom (secundaire-kolom). U hoeft de twee hefkolommen alleen maar met elkaar te verbinden, een bedieningspaneel te kiezen en een SMPS-unit (Switch Mode Power Supply) aan te sluiten, en dan bent u helemaal klaar. 

Ontdek het productprogramma van LINAK
Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van elektrische lineaire actuatortechnologie heeft LINAK de norm gesteld voor elektrische bureaus voor zittend of staand werken, en beschikken wij over het breedste productprogramma van de kantoormeubelmarkt.
 
Bezoek het productportfolio LINAK® DESKLINE® om de complete reeks hoogwaardige oplossingen voor het kantoorbureau te ontdekken.. 


Creëer bench-oplossingen met uw IC hefkolommen
Over bench systemen
In bedrijven vraagt men zich voortdurend af hoe de beperkte kantoorruimte zo goed mogelijk benut kan worden. Met unieke bench systemen voegt u flexibiliteit toe aan uw bureaus, waardoor uw klanten hun werkruimte beter kunnen indelen. Meer achtergrondinformatie over benchingssystemen en de bijbehorende benchbeugels vindt u in onze Tech & Trends sectie.
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen