Contact us here
Nieuws 19 september 2018

Focus op Li-Ion-batterijen van LINAK

De Li-Ion-batterijen van LINAK bieden apparatuur in de gezondheidszorg een stabiele en betrouwbare prestatie voor verstelbare medische toepassingen - en hebben een tot viermaal langere levensduur in vergelijking met een traditionele oplossing op basis van loodzuurbatterijen

Focus op Li-Ion-batterijen van LINAK
De Li-Ion-batterijen van LINAK zorgen ervoor dat verstelbare medische toepassingen, zoals patiëntliften en tilliften, een stabiele en betrouwbare prestatie leveren - en hebben een tot viermaal langere levensduur in vergelijking met een traditionele oplossing op basis van loodzuurbatterijen.

Minder negatieve gevolgen voor het milieu
LINAK gelooft in ‘gaan voor groen’ en met de lithiumion-technologie omarmen wij precies dat. Met onze reeks lithiumion-batterijen wordt de ecologische voetafdruk in vergelijking met conventionele loodzuurbatterijen verkleind. Lithiumion-batterijen produceren minder afval omdat deze viermaal langer meegaan. De Li-Ion-technologie van LINAK biedt een langdurige batterijcapaciteit, 40% minder gewicht en een langere levensduur. Minder transport van batterijen betekent dientengevolge in totaal een aanzienlijke verlaging van CO2-emissies in vergelijking met conventionele batterijen. 

Optimalisatie in de gezondheidszorg
Door lithiumion-batterijen toe te voegen, krijgt u een oplossing die weinig weegt, plus batterijen die gemakkelijk kunnen worden vervangen. Het resultaat is geoptimaliseerde workflows en stabiele hefprestaties in medische toepassingen - met verbetering van de ergonomie voor werkenden in de gezondheidszorg overal ter wereld. 
De BAJL Li-Ion 2.25 Ah en BAJL Li-Ion 4.50 Ah zijn speciaal ontwikkeld voor medische toepassingen om zorgverleners te ondersteunen die werken met mobiele en verstelbare apparatuur en die vaak aanzienlijke hefbewegingen moeten uitvoeren. Met Li-Ion-batterijen van LINAK is de gemeenschappelijke noemer een optimale werkomgeving, stabiele apparatuur die hoog presteert en een constant en langdurig batterijvermogen. 

Als u meer wilt weten over de Li-Ion-batterijen van LINAK, of andere producten van LINAK voor de gezondheidszorg, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio. 
 
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen