Contact us here
Nieuws 26 oktober 2018

Vermogen en snelheid om een effectieve beweging tot stand te brengen in ziekenhuizen

Voor veel toepassingen in de gezondheidszorg, zoals operatietafels, behandelbanken, bedden en röntgenapparatuur, is een krachtig actuatorsysteem een manier om de efficiëntie te bereiken die nodig is om voor patiënten een optimale behandeling mogelijk te maken.

Vermogen en snelheid om een effectieve beweging tot stand te brengen in ziekenhuizen

Er zijn momenteel twee trends die van invloed zijn op de ontwikkeling van de moderne patiëntenzorg en ziekenhuistoepassingen: de ouder wordende wereldbevolking en escalerende obesitas. Er is vraag naar een grotere hefcapaciteit en de noodzaak bestaat om toekomstige patiënten efficiënter te kunnen behandelen. Daarvoor zijn in uw toepassing twee dingen nodig: vermogen en snelheid! 

Een krachtig actuatorsysteem is een manier om de efficiëntie te bereiken die is vereist in veel toepassingen in de gezondheidszorg - wat uiteindelijk resulteert in een optimale behandeling van patiënten. Met de actuatorsystemen van LINAK® krijgt u het benodigde vermogen om met hoge snelheid zware lasten te heffen.

Bouw uw eigen krachtige toepassing
Een aantal producten van LINAK® is ontworpen om in te spelen op de groeiende vraag naar vermogen en snelheid. Een kijkje in het enorme productprogramma van LINAK toont u een grote verscheidenheid aan betrouwbare en grondig geteste producten die allemaal kunnen worden gecombineerd en gemakkelijk integreerbaar zijn.

Als u grote behoefte hebt aan krachtige en soepele bewegingspatronen in geavanceerde medische apparatuur, dan is echter een combinatie van de volgende producten sterk aan te bevelen:

  • de controle box CO71 (350 W SMPS)
  • de port junction box PJ2 (met twee extra kanalen)
  • de hefkolom LC3 (6000 N, hoge snelheid, hoge buigmomenten)
  • de lineaire actuator LA40 HP (8000 N over de volledige slag)
  • de lineaire actuator LA31 (zowel duwen als trekken)
  • en de elegante inline actuator LA20 (2500 N, wanneer design en ruimte van belang zijn)

Met de handbediening HB80 benut u de bewegingsmogelijkheden van de systeempatronen evenals de positiegeheugenfunctie in de controle box. Door een extra CO71 toe te voegen en de twee controle boxen te verbinden met een LINAK® CO-Link™, wordt het vermogen verdubbeld en krijgt u tweemaal zoveel kanalen, zodat uw opties vrijwel onbegrensd zijn.

Contact
Systemen van LINAK bieden u de extra hefcapaciteit zonder snelheid te verliezen of in te boeten aan veiligheid. Als u meer wilt weten over vermogen en snelheid in onze producten, bekijk dan deze pagina of bel het kantoor van LINAK in uw regio.

LA40-LA20-CO71-PJ2-LC3

Lineaire actuator LA40 Lineaire actuator LA20 Controle box CO71 Controle box PJ2 Hefkolom LC3
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen