Contact us here
Nieuws 13 november 2018

Nieuwe LA40 HP geeft aan tandartsstoelen een power boost

In tandartsklinieken bestaat steeds meer behoefte aan grotere efficiëntie en verbeterde ergonomie, waarin wordt voorzien door de nieuwe, krachtige actuatortechnologie van LINAK® . Hoog vermogen en hoge snelheid met behoud van de lage geluidsniveaus en een soepele prestatie worden bereikt met de nieuwe lineaire actuator LA40 High Performance.

Nieuwe LA40 HP geeft aan tandartsstoelen een power boost

Optimaal comfort voor de patiënt en goede werkomstandigheden voor de tandarts zijn voor beiden goed. De tandarts wil efficiënter kunnen werken en optimaal comfort creëren voor de patiënt, en dit kan worden bereikt met krachtige en soepele actuatortechnologie.

Onlangs heeft LINAK een nieuwe uitvoering geïntroduceerd van de populaire lineaire actuator LA40. De LA40 HP (High Performance) biedt de kenmerkende soepele LINAK beweging, gaat vergezeld van alle vertrouwde veiligheidsfuncties, en voldoet aan alle vereiste internationale normen en standaards. Deze actuator is ook opmerkelijk stil (<50dB) ondanks het feit dat deze over de volledige slag een grondige duwkracht tot 8000 N produceert.

De LA40 HP is op veel manieren ideaal voor moderne elektrische tandartsstoelen.

Verbeter de ergonomie om de efficiëntie te verbeteren
Comfort voor patiënten en een goede klinische prestatie staan centraal bij alle tandartsen ter wereld. De tandartsstoel speelt hierin een belangrijke rol. Deze moet flexibel zijn en de perfecte ondersteuning bieden voor de patiënt – van de benen tot de rug en nek. Tegelijkertijd moet de stoel snel en soepel kunnen bewegen om de werkposities van de tandarts te optimaliseren. 

De actuator moet krachtig en duurzaam zijn om een subliem comfort, vlekkeloze prestatie en hoge snelheid tot stand te kunnen brengen, en dit allemaal bij aangename geluidsniveaus. De lineaire actuator LA40 HP is slechts één van een groot aantal verschillende LINAK producten die ideaal zijn voor integratie in een geavanceerd besturingssysteem in een moderne tandartsstoel.

Deze producten zijn allemaal beproefd en getest om het bovenstaande te kunnen bieden – en doen dit hun leven lang. Dit betekent bewegingsperfectie voor elke patiënt, optimale positionering en geen onverwacht onderhoud. 

Lokale ondersteuning door een wereldwijde partner
Met kantoren in meer dan 35 landen is LINAK altijd in de buurt. Wij streven ernaar de wereldwijde partner te zijn met inzichten in de plaatselijke markt en op korte afstand naar de mensen met wie wij samenwerken. Dit geeft u een unieke gelegenheid om zowel hypermoderne actuatortechnologie als een deskundige partner binnen handbereik te hebben. Met productiefaciliteiten in Azië, Europa en de VS is de logistiek optimaal. 

Als u meer wilt weten over de actuator LA40 HP of hoe de actuatortechnologie van LINAK een perfecte beweging in moderne tandartsstoelen kan bewerkstelligen, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio. 

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.