Contact.ContactUsHere
Nieuws 30 november 2018

Achter de schermen van de dubbele actuator productie in Slowakije

Na uitbreidingen van productiefaciliteiten in Denemarken en de VS werd ook de LINAK® fabriek in het Slowaakse Prešov met nog eens 3.900 m² productieruimte vergroot. U kunt nu een kijkje nemen in onze Slowaakse fabriek – het thuisfront van de dubbele actuator TWINDRIVE® TD4.

Slechts een paar jaar na de opening in 2014, breidde de LINAK fabriek in het Slowaakse stadje Prešov kort geleden de productie uit. Deze LINAK fabriek is gespecialiseerd in dubbele actuatoren, zodat het de logische basis is voor de actuator TWINDRIVE® TD4 . Met zijn strakke ontwerp en vele functies is de dubbele actuator speciaal ontwikkeld voor comfortabele bedden. Hij is niet alleen leverbaar in twee uitvoeringen (Standard en Advanced), maar elk exemplaar wordt ook geleverd in de + (plus) versie met een liftvermogen van max. 6000 N. Anders gezegd ondersteunt de dubbele actuator TD4 zowel bedden met een lattenbodem als boxsprings.


In de fabriek in Prešov voldoen alle geavanceerde actuator producten, zoals de dubbele actuator TD4, aan de hoge standaarden van LINAK. De mate van automatisering zorgt voor een constante kwaliteit en de logistiek ondersteunt de noodzakelijke bulkproductie in de gehele toeleveringsketen. 

Naast deze extreem goed georganiseerde LEAN productie moet ieder product een 100% functietest ondergaan voordat het de fabriek verlaat – dit geldt voor Slowakije, Denemarken, de VS én China!

Als u meer informatie wenst over de productie van LINAK kunt u altijd graag contact opnemen met het LINAK kantoor in uw regio.Bed Control App
Wist u dat u uw comfortabele TD4 bed kunt regelen met een app?

Download de Bed Control App van LINAK om dit uit te proberen.
Apple StoreGoogle Play
 

Kwaliteit maakt het verschil
Omdat kwaliteit ertoe doet

De wereldklasse productie van LINAK is opgebouwd op de nieuwste technologie binnen IT, automatisering en robotics. U mag dezelfde hoge en consistente kwaliteit verwachten van de fabriek in Prešov.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.