Contact us here
Nieuws 15 augustus 2019

Nieuwe opties en meer functies in de nieuwe Bed Control App

Smartphone-apps spelen een centrale rol in het leven van alledag voor mensen overal ter wereld. De nieuwe LINAK® Bed Control App biedt eigenaren van verstelbare comfortbedden meer functionaliteiten en nieuwe opties.

Het alarm instellen in de Bed Control App

Het gaat bij comfortbedden niet langer alleen om het naar boven en beneden afstellen van de rugsteun. De nieuwste update van de LINAK® Bed Control App omvat diverse nieuwe opties, functies, en een gids voor probleemoplossing die intuïtiever is.

Nieuwe bedselecteerder om elke zijde van het bed af te stellen
De bedselecteerder is waarschijnlijk de meest opvallende nieuwe functie in de app. Hiermee kan de gebruiker zelf beide zijden van het bed onafhankelijk van elkaar of synchroon bedienen. Op deze wijze kan de gebruiker de rugsteun van zijn of haar partner een beetje verhogen, bijvoorbeeld als hij of zij snurkt.

Door de bedden in de app een naam te geven, kunt u bedden gemakkelijker herkennen, kiezen, bedienen en afstellen.

Bed Control Apps van LINAK
 

Nieuwe alarmfunctie biedt beweging of massage
De nieuwe app wordt ook geleverd met een nieuw stil alarm. Dit kan zo worden ingesteld dat de eigenaar op een ingesteld tijdstip een trillende massage krijgt of dat de rugsteun bijvoorbeeld zachtjes naar een favoriete positie wordt bewogen.

Het stille alarm is een perfect alternatief voor de traditionele en tamelijk lawaaierige alarmklok. Dit alarm maakt u zachtjes wakker en – evenzeer belangrijk – laat uw partner dommelen.

Gidsen in de app voor ondersteuning en probleemoplossing
Deze gidsen zijn direct gekoppeld aan systeemfoutcodes. Kort gezegd betekent dit dat, in plaats van de weergave van een foutcode op het scherm, het systeem nu zegt wat er fout is, en in gewoon Engels - of een van de andere zeven talen in de app - vertelt hoe het probleem kan worden opgelost.

In de nieuwe Bed Control App is probleemoplossing over het algemeen veel gemakkelijker geworden. Bij een foutbericht heeft de gebruiker in principe twee keuzes:

  1. De fout accepteren en de situatie verbeteren – bijvoorbeeld door gewicht/belasting te verwijderen als dat is wat het foutbericht aangeeft
  2. De gids voor probleemoplossing activeren

Met de gids voor probleemoplossing worden gebruikers, stapsgewijs, geholpen de meest voorkomende problemen op te lossen. Het kan zijn dat de app en het bed opnieuw moeten worden gekoppeld of dat de voeding is uitgeschakeld. Door de uitgebreide handleidingen zou het aantal ondersteuningsvragen van gebruikers moeten verminderen. Het is zonder meer: Hulp binnen handbereik!

Pas de app aan om uw merk onder de aandacht te brengen
Fabrikanten en bedmerken kunnen met een Bed Control App via de bedrijfskleuren en het bedrijfslogo uw merk onder de aandacht brengen en uw comfortbed nóg unieker maken.

Als u meer informatie wilt over de LINAK® Bed Control App of hoe deze aan uw merk kan worden aangepast, neem dan contact op met het kantoor van LINAK® in uw regio.

De LINAK Bed Control App is verkrijgbaar in de app store van uw keuze – in zowel een Android- als een iOS-versie.

Google Play

Apple Store

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.