Nieuws 21 oktober 2019

MEDICA 2019: Ervaar zelf de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische verstellingssystemen

LINAK is wederom aanwezig op de internationale handelsbeurs MEDICA in Düsseldorf. Wij zien ernaar uit om innovatieve oplossingen voor de afstelling van toepassingen in de gezondheidszorg te presenteren.

Hier volgt een korte introductie van een aantal van de dingen die wij op MEDICA 2019 in petto hebben voor u. Kom en ervaar dit zelf in hal 14, stand F11, in Düsseldorf tussen 18 en 21 november. Wij verheugen ons op uw komst.

Tillift voor patiënten

Van JUMBO™ tot LIFT™ – de geschiedenis van tillift-systemen voor patiënten
25 jaar geleden werd de eerste volledige actuator oplossing voor tilliften voor patiënten geïntroduceerd. LINAK® JUMBO™ heeft niet alleen fabrikanten in staat gesteld alle verstellingsoplossingen op één plaats aan te schaffen. Maar heeft ook een geheel nieuwe marktstandaard voor zowel kwaliteitscontrole als producttesten geïntroduceerd. Nu staat zijn opvolger klaar: Wij zien ernaar uit u de nieuwe LINAK® LIFT oplossing te presenteren.

 
LA20

Slank, compact en betrouwbaar
De behoefte aan diverse veiligheidsfuncties en verbeterde ergonomie en beter comfort neemt ook toe in de medische sector. Tegelijkertijd is de ruimte voor elektrische beweging vaak nogal beperkt. En dat is precies waar de nieuwe LINAK LA20 inline actuator het verschil kan maken.

 
LC3

LC3 – zo stil als het tjilpen van een vogel
In diverse medische apparatuur is een stille, subtiele en krachtige beweging vereist. De nieuwe hefkolom LC3 voldoet aan vele vereisten, bijvoorbeeld voor behandelstoelen, operatietafels, röntgenapparatuur of andere diagnostische apparaten. Op de MEDICA 2019 presenteren wij een nieuwe LC3 -uitvoering.

 
MEDICA 2019

Bezoek ons op de MEDICA 2019
Neem een kijkje in deze MEDICA-krant of stap binnen in stand F11 in hal 14 voor meer gedetailleerde informatie over het bovengenoemde nieuws.

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.