Contact us here
Nieuws 11 november 2019

Actuatoren voor de CAN-bus zijn nu nóg slimmer!

Na diverse jaren van succesvolle samenwerking met klanten die terreinwerk verrichten met mobiele machines, heeft LINAK nu de nieuwste softwareversie van de CAN-bus geïntroduceerd met extra functies, waardoor elektrische actuatoren nu nóg slimmer zijn.

CAN-bus - nieuwe functies

LINAK verlegt continu de grenzen voor wat feitelijk echt mogelijk is met elektrische lineaire actuatoren – wat uiteindelijk leidt tot een superieure prestatie in vergelijking met hydraulische toepassingen. Dit zijn de nieuwe functies die verkrijgbaar zijn met de actuatoren voor de CAN-bus van LINAK:

 
Functie
Beschrijving
 
Hardware-adressering
Genereer zeven unieke CAN-adressen door heel eenvoudig een penconfiguratie te wijzigen. Het resultaat is een snelle installatie en vervanging, en u kunt dezelfde actuatoren zelfs gebruiken voor diverse doeleinden.
 

Dynamische snelheidswijziging
Varieer de snelheid gedurende de gehele werking van de actuator en lees de snelheid rechtstreeks af op het netwerk van de CAN-bus.
 

Zachte start en stop
U kunt zachte start- en stoptijden rechtstreeks instellen met behulp van een CAN-opdracht. Hiermee kunt u een hellingstijd instellen voor een werking die soepeler is om mechanische spanning op uw machine te reduceren.
 

Meer compatibiliteit
125 kbps, 500 kbps en Autobaud zijn toegevoegd aan de bestaande 250 kbps om compatibiliteit op diverse machines te vergroten.
 

Herstelmodus
De herstelmodus is een manier om te herstellen wanneer eenvoudige fouten zijn opgetreden. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de operator ondanks de onbedoelde fouten kan doorgaan met de taak. Wanneer de herstelmodus succes heeft, is extra ondersteuning of reparatie niet nodig.
 
 
Logo CAN-bus

Wilt u meer weten over de technische aspecten van onze nieuwste softwareversie van de CAN-bus?

Lees hier meer

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.