Contact us here
Nieuws 24 januari 2020

Voeg meer capaciteit toe aan uw mobiele gezondheidszorgapparatuur

Met de nieuwe poortverbindingsbox PJB4 van LINAK® kunt u drie krachtige Li-Ion-accu’s BA21 (3x 2,25 Ah) toepassen op het actuatorsysteem van uw medische toepassing.

Voeg meer capaciteit toe aan uw mobiele gezondheidszorgapparatuur

Om blootliggende kabels op de vloer te voorkomen, gaan meer en meer ziekenhuizen over op accu-aangedreven toepassingen, zoals operatietafels en chirurgiestoelen. Dit vermindert het struikelrisico en vergroot de mobiliteit van toepassingen. LINAK® introduceert nu de nieuwe poortverbindingsbox om volledige functionaliteit en voldoende accucapaciteit mogelijk te maken. De PJB4.

Zorg voor ruim voldoende vermogen in uw mobiele apparatuur
Met de PJB4 kunt u meer accuvermogen toevoegen aan de toepassing, bijvoorbeeld drie krachtige Li-Ion-accu’s BA21. Met 3x 2,25 Ah heeft u genoeg vermogen tot uw beschikking om de toepassing een gehele dag te gebruiken en alleen ’s nachts op te laden.

Past in uw bestaande actuatorconfiguratie
Wij hebben ervoor gezorgd dat de PJB4 naadloos opgaat in uw bestaande LINAK® verstellingssysteem. Deze oplossing volgt niet alleen de vloeiende LINAK ontwerplijn, maar maakt ook gebruik van exact dezelfde montagebeugels. Kabelmanagement is evenzeer intuïtief en gemakkelijk toe te passen.

In overeenstemming met normen en certificeringen
De PJB4 wordt geleverd met alle benodigde certificeringen en is volledig in overeenstemming met de vereiste normen – en overschrijdt deze tot op zekere hoogte. Aangezien veel actuatorsystemen voor moderne geavanceerde medische apparatuur voldoen aan de norm IPX6 Washable DURA™, hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat deze verbindingsbox voldoet aan dezelfde norm.

Als u meer wilt weten over de vele opties die met de PJB4 of andere producten van LINAK® beschikbaar zijn, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.