Contact us here
Nieuws 16 december 2020

U kunt nu vanuit uw kantoor onze MEDLINE & CARELINE showroom bekijken

Het nieuwe normaal met betrekking tot hoe wij u kunnen bereiken is veranderd omdat beurzen in de meeste gevallen zijn geannuleerd en ook face-to-face vergaderingen niet meer plaatsvinden. Maar we kunnen u nog wel steeds van alle noodzakelijke informatie voorzien vanuit onze virtuele showroom.

MEDLINE & CARELINE showroom van LINAK

Ontdek onze virtuele showroom waar actuatoroplossingen voor toepassingen in de gezondheidszorg worden getoond. Maak het uzelf gemakkelijk en blader door video’s, brochures en informatie over ons uitgebreide productaanbod voor het ziekenhuis- en zorgsegment. Als u vragen heeft of als u een rondleiding wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw lokale sales vertegenwoordiger.


Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.