Contact us here

Duurzaamheid

We zijn verantwoordelijk in wat we doen - richting klanten, werknemers en het milieu. Geen enkel bedrijf kan duurzaam werken zonder bewuste keuzes te maken. We baseren onze beslissingen op gezond verstand en op stapsgewijze verbeteringen. Dit vereist dat wij aan onze inspanningen prioriteiten moeten toekennen.

In het bijzonder zijn de volgende vijf gebieden belangrijk voor ons:

We Improve Your Life

Dat is een inzet die onze diepgaande toewijding tot het welzijn van mensen en tot het leven zelf weerspiegelt. Een inzet die in alle beleidsregels van ons bedrijf tot uiting komt.

 

Wij zorgen voor elkaar

Tevredenheid op het werk en hulpvaardigheid zijn kernwaarden bij LINAK. Wij kunnen dat alleen bereiken door voor onze medewerkers goede omstandigheden te creëren. Daarom richt LINAK zich op gezondheid en veiligheid en accepteren wij geen discriminatie of intimidatie. Als het aankomt op ergonomie vinden wij het niet meer dan logisch dat wij op onze eigen werkplek het voortouw nemen.

 

Wij zorgen voor het milieu (milieuduurzaamheid)

Wij zijn ervan overtuigd dat een bedrijf succesvol kan worden gerund op basis van duurzame groei. Bij LINAK richten wij ons op vermindering van ons eigen energieverbruik en maken wij oplossingen gebaseerd op ontwerp- en marktvereisten.

 

Lokaal actief en de wereld op ons netvlies

Bij LINAK zijn wij er trots op dat wij een actief onderdeel vormen van de lokale gemeenschappen. Wij zijn lokaal actief in het zuiden van Jutland, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, en in de gemeenschappen van andere landen waar zich onze kantoren en fabrieken bevinden.

 

Wij stellen verwachtingen (sociale duurzaamheid)

Bij LINAK zijn de verwachtingen hoog – ten aanzien van onszelf en ten aanzien van onze zakenpartners. Wij brengen in onze gedragscode en ons ethisch handboek onze verwachtingen helder en duidelijk over aan onze medewerkers, leveranciers en zakenpartners. En wij leven die voortdurend na.

 

Verklaring van maatschappelijke verantwoordelijkheid in overeenstemming met de Deense Financiële Verklaringswet §99a.

Bestanden

Duurzaamheid

We zijn verantwoordelijk voor wat we doen - richting klanten, werknemers en het milieu. Onze inzet wordt weergegeven in dit overzicht.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.