Systeem

Ingebouwde actuatorsystemen

Met de ingebouwde actuatorsystemen van LINAK behouden ontwerpers een volledige ontwerpvrijheid bij het creëren van verstelbare werktafels en kantoormeubilair.

Ingebouwde actuatorsystemen voor bureaus en werktafels
Een ingebouwd actuatorsysteem is de ideale keus als u de geleiding rondom het actuatormechanisme zelf wilt ontwerpen en bouwen. Dit zorgt voor een optimale vrijheid als het gaat om het ontwerpen van het bureau, en garandeert dat u kunt profiteren van de gebruikelijke voordelen van het LINAK systeem, zoals een stille en soepele beweging.

LINAK betekent een rijkdom aan mogelijkheden
Behoeften en vereisten variëren sterk. Het hangt van uw vereisten af rondom welk specifiek product u uw ontwerp bouwt. Bijvoorbeeld:
  • Kies de DB14 als u een inline uitvoering met een lang verstelbereik wilt
  • De DB6 is de ideale keus als u een lang verstelbereik wilt combineren met een motorhuis
  • De DB5 is voor diegenen die de voorkeur geven aan een ingebouwde actuator met een motorhuis met een standaardverstelbereik
Gemakkelijk te combineren met Plug & Play™-systemen
Ingebouwde actuatorsystemen zijn systemen waarin alles op elkaar is afgestemd – Plug & Play is alles wat u moet doen. Dit houdt in dat ingebouwde actuatoren compatibel zijn met alle relevante controleboxen en besturingselementen – waardoor u een optimale ontwerpvrijheid krijgt.
Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE play-icon

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

DB5 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DB6 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DB14 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.