Desk Frame 1 is een complete oplossing voor bureaus met gebruik van LINAK kolommen
Techniek & trends

LINAK Desk Frame 1 - alles wat u nodig heeft om een zit-sta frame te bouwen

Desk Frame 1 is het LINAK concept waarmee het gemakkelijker is om moderne zit-sta bureaus met de vertrouwde hoge kwaliteit van LINAK te maken. Drie voorverpakte dozen bieden u een rijkdom aan ontwerpcombinaties terwijl u profiteert van complete ontwerpflexibiliteit.


Desk Frame 1 (DF1) biedt het grote gemak van inkopen doen bij één locatie en is ontwikkeld om uw werk te vergemakkelijken. Combineer een LINAK Kick & Click™ bovenframe, een DESKLIFT™ SetPack (die uit twee hefkolommen, een controle box, een bedieningseenheid en kabels bestaat) en een set DESKLIFT™ Feet. Dit is Desk Frame 1– een all-in-one LINAK concept. DF1 is een compleet pakket met alles wat u nodig hebt om uw eigen elektrisch verstelbare zit-sta bureau te maken. In feite hoeft u alleen maar een tafelblad toe te voegen.

LINAK Desk Frame 1
FRAME. Kick & Click™ 
Het Kick & Click™ bovenframe van LINAK is misschien wel de meest intuïtieve en snelste manier om bureaus met hefkolommen te monteren. Geen gereedschapskisten, schroeven en bouten nodig – U hoeft het bovenframe alleen maar in elkaar te klikken. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. 
 
LINAK Desk Frame 1

Kolommen. DL Setpakket
Het DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) biedt u een kant-en-klare verpakte set met alle elektrische elementen. Deze bevat een set van twee hefkolommen, een bedieningspaneel, een controle box en de benodigde kabels. Dit betekent dat u alles krijgt wat u nodig hebt voor uw elektrische systeem plus ongeëvenaarde vrijheid omdat elk onderdeel wordt geleverd in verschillende varianten. Kies ronde, vierkante of rechthoekige kolomprofielen, in drie standaardkleuren en stem deze af op uw favoriete bedieningspaneel – er is een breed scala aan opties.

 
LINAK Desk Frame 1

Tenen. DL-tenen
DESKLIFT™ Feet (DL-tenen) is de algemene term voor een verscheidenheid aan voeten voor verstelbare bureaus. Deze worden geleverd in twee standaardlengtes en diverse breedtes, toepasbaar op een aantal LINAK hefkolommen in diverse profielontwerpen. Verder kunt u kiezen tussen twee verschillende montageoplossingen – opbouw of verzonken.

 

LINAK is een one-stop-shop
In veel opzichten maakt het concept van LINAK Desk Frame 1 een van de rijkste productcatalogi compleet binnen de elektrische systemen voor verstelbare kantoorapparatuur die momenteel verkrijgbaar zijn. De LINAK productreeks omvat al de meest geavanceerde werkstations met PIEZO™ Anti-Collision™ software, evenals energiebesparende en ecovriendelijke bureaus die gebruikmaken van ZERO™ technologie en LINAK PVC-Free™ kabels.

DF1 voegt een extra dimensie toe aan de reeks LINAK hefkolommen, bedieningspanelen, technologieën, app’s voor mobiele apparaten en andere software add-ons, waarmee fabrikanten hun oplossingen perfect kunnen afstemmen op hun eigen marktbehoeftes.

Lees het verhaal van de klant: “Met het nieuwe systeem Kick & Click besparen klanten op montagetijd” 

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Kick & Click brochure

In deze brochure zetten wij het unieke karakter van de Kick & Click-oplossing in de schijnwerpers.

Focus op kantoorbureaus

Elektrische aanpassing van kantoorbureaus sluit naadloos aan bij dynamische werkwijzen en de nieuwe aanpak van werk.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.