Contact us here
Tillift voor patiënten met producten van LINAK
Hoogwaardige Li-Ion batterij Ontworpen met de gebruiker in gedachten Eenvoudig te gebruiken en onderhouden Draadloze bediening en gegevenstoegang Complexe functionaliteiten binnen handbereik Kies hier het juiste product 30% snellere turbo boost Hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken ontwerp

Je volgende LIFT™-oplossing

Gestroomlijnd, efficiënt en gemakkelijk in het gebruik

Hoogwaardige Li-Ion batterij

Vermogen betekent niets zonder verantwoordelijkheid.

Lees meer

Ontworpen met de gebruiker in gedachten

LINAK® is zich ervan bewust dat de vorm en esthetiek van hun producten moeten samenwerken met de uiteindelijke liftontwerpen van hun klanten.

Lees meer

Eenvoudig te gebruiken en onderhouden

De oplossing LIFT50™ van LINAK is ergonomisch ontworpen met zorgverleners in gedachten, met een gestroomlijnd uiterlijk en praktische gebruiksvriendelijke interfaces die het leven minder gecompliceerd maken.

Lees meer

Draadloze bediening en gegevenstoegang

Koppelen met de Bluetooth® Adapter.

Lees meer

Complexe functionaliteiten binnen handbereik

Data staan centraal, maar zonder de mogelijkheid om actie te ondernemen op basis van de inzichten hiervan, wordt de werkelijke waarde van de data niet aangeboord.

Lees meer

Kies hier het juiste product

30% snellere turbo boost

Bij LINAK houden wij ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Snel. Wij weten hoe druk u het heeft. Daarom hebben wij een turboboost-functie geïntegreerd om de workflows sneller te maken zonder in te boeten aan veiligheid.

Lees meer

Hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken ontwerp

Bij LINAK is veiligheid een manier van leven en de hygiëne van uw gebruikers en patiënten heeft onze hoogste prioriteit.

Lees meer

Een geweldig ontwerp van een patiëntlift kan niet zonder LINAK

Als Deens bedrijf hebben wij oog voor goed ontwerp, maar ontwerp is veel meer dan alleen een mooi uiterlijk.

Het gaat erom je te helpen producten te maken die de gebruiker gemakkelijk kan schoonmaken, moeiteloos kan lezen en waarmee duidelijk te communiceren valt.

 

Een LIFT™-oplossing van LINAK® voegt waarde toe aan je toepassing

  • Gebouwd met het oog op soepelheid en gemak, en geeft u de flexibiliteit om snel in te spelen op veranderingen in de markt
  • Maak je merk onderscheidend in een markt die steeds concurrerender wordt
  • Gemaakt door een wereldwijd vertrouwde leverancier met een grondige ervaring op het gebied van gezondheidszorg
 

LINAK turboboost

Snelheid betekent niets zonder besturing

Bij LINAK willen wij dingen graag voor elkaar krijgen. Snel. Wij weten hoe druk je het hebt. Daarom hebben wij een turboboost-functie geïntegreerd om de workflows sneller te maken zonder in te boeten aan veiligheid.

Met de turboboost-functie beperkt LIFT50™ verspilde wachttijd tot een minimum wanneer de lift naar een bepaalde positie wordt bewogen.

 

LINAK IPX6 wasbaar

Veiligheid betekent niets zonder bescherming
Bij LINAK is veiligheid een manier van leven en de hygiëne van uw gebruikers en patiënten heeft onze hoogste prioriteit. COVID-19 heeft de zwaktes van een gestresste gezondheidszorg laten zien. Hygiëne handhaven is cruciaal om het risico van infectie tot een minimum te beperken. Ziekenhuizen en verpleeghuizen zoeken naar oplossingen die nu en in de toekomst hulp kunnen bieden. IPX6 helpt hen op voorsprong te blijven.

Je kunt nu patiëntliften ontwerpen die goed bestand zijn tegen agressievere wasomstandigheden om je klanten te helpen bij onze gemeenschappelijke strijd tegen bacteriën.

 

Draadloze oplossingen van LINAK 

Connectiviteit betekent niets zonder samenwerking

Bij LINAK ligt het in onze aard om verbindingen te maken, zodat je kunt profiteren van de communicatiemogelijkheden van morgen. Met optionele draadloze bediening, toekomstbestendige gegevensuitwisseling via Bluetooth® en beschermend onderhoud ben je klaar voor de volgende stap op je digitale reis.

 

Ontwerp

Voor ons betekent ontwerp niets zonder de menselijke touch
LINAK is zich ervan bewust dat de vorm en esthetiek van hun producten moeten samenwerken met de uiteindelijke liftontwerpen van hun klanten. Dit houdt in dat wij prioriteit geven aan aanpasbaarheid en onze ontwerpen vriendelijk maken met een karakter dat passend is: Wij plaatsen niet overal logo’s, wij houden onze lijnen schoon en kleuren neutraal, zodat onze collega-ontwerpers onze producten gemakkelijk kunnen integreren in hun liftconcepten.

Ontwerp voegt waarde toe
Goed industrieel ontwerp begint bij de eindgebruiker. Als ontwerpers hebben wij een verantwoordelijkheid om apparaten te maken die onmiddellijk te begrijpen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Voor de LIFT™-serie heeft LINAK gebruikers gevraagd wat voor hen het meest belangrijk is – een modern ontwerp met gemakkelijke functionaliteit en een noodstop die duidelijk is maar moeilijk per abuis kan worden ingedrukt. Wij hebben ons erop gericht om deze functies eenvoudig en intuïtief te maken.

 

Ontworpen voor zorgverleners

Eenvoud betekent niets zonder functionaliteit

De oplossing LIFT50™ van LINAK is ergonomisch ontworpen met zorgverleners in gedachten, met een gestroomlijnd uiterlijk en praktische gebruiksvriendelijke interfaces die het leven minder gecompliceerd maken.

Een patiëntlift voor patiënten is ontworpen om zorgverleners rugletsel te besparen wanneer zij hun patiënten optillen of verplaatsen. Kleine handelingen die herhaaldelijk worden uitgevoerd kunnen echter ook leiden tot werkgerelateerd letsel. Om onnodige belastende bewegingen tot een minimum te beperken, zijn de LED-statuslampjes zichtbaar vanuit een staande positie en kunnen accu’s met één hand worden vervangen – dankzij een lichte Li-Ion-accu.

 

LINAK SoftCon2™ maakt een drastisch snellere marktintroductie mogelijk

Profiteer van onmiddellijke programmering voor je volgende toepassing. Met SoftCon2™ kun je lokaal een speciale oplossing creëren met een technicus van LINAK, die je software in realtime naar wens kan afstemmen en aanpassen – terwijl je in je eigen werkplaats of lab het resultaat ziet en test.

Versnel je ontwikkeling en krijg precies wat je nodig hebt. Wanneer je klaar bent met je online-sessie met LINAK, heb je iets wat werkt: In je handen en klaar om toe te passen.

Wil je meer weten?

LINAK aangepaste software SoftCon2

 

Hoe te koppelen

Stapsgewijze gids voor koppeling van uw LIFT40+™- of LIFT50™-systeem met een handbediening van LINAK – met de directe koppelingsmodus kun je binnen enkele seconden een verbinding tot stand brengen - volg eenvoudigweg de gids.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

De LIFT-oplossing

Functionaliteit was nog nooit zo gestroomlijnd met dit volledig nieuwe ontwerp van eenvoud en gebruikersvriendelijkheid.
Het ontwerp van de serie LIFT-producten is eenvoudig, compact en strak.

LIFT40+™

LIFT50™

 
 

Producten

 
 

Het LIFT™-vergelijkingsoverzicht van functies

 

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen