Tillift voor patiënten met producten van LINAK

Uw volgende LIFT™-oplossing

Gestroomlijnd, efficiënt en gemakkelijk in het gebruik


Een geweldig ontwerp van een tillift kan niet zonder LINAK

Als Deens bedrijf hebben wij oog voor goed ontwerp. Maar ontwerp is meer dan alleen een mooi uiterlijk.

Het gaat erom u te helpen producten te maken die de gebruiker gemakkelijk kan schoonmaken, moeiteloos kan lezen en waarmee een duidelijke communicatie mogelijk is.

 

Een LIFT™-oplossing van LINAK® voegt waarde toe aan uw toepassing

  • Gebouwd met het oog op soepelheid en gemak, en geeft u de flexibiliteit om snel in te spelen op veranderingen in de markt
  • Maakt uw merk onderscheidend in een markt die steeds concurrerender wordt
  • Gemaakt door een wereldwijd vertrouwde leverancier met een grondige ervaring op het gebied van gezondheidszorg
 

LINAK SoftCon2™ verkort in hoge mate de tijd die nodig is om een product op de markt te brengen

Profiteer van onmiddellijke programmering voor uw volgende toepassing. Met SoftCon2™ is het mogelijk dat u lokaal een speciale oplossing kunt creëren met een technicus van LINAK, die uw software in realtime naar wens kan afstemmen en aanpassen – terwijl u in uw eigen werkplaats of lab het resultaat ziet en test.

Versnel uw ontwikkeling en krijg precies wat u nodig heeft. Wanneer u klaar bent met uw online-sessie met LINAK, heeft u iets wat werkt: In uw handen en klaar om toe te passen.

Wilt u meer weten?

LINAK software SoftCon2 voor aanpassing

 

LINAK turboboost

Snelheid betekent niets zonder besturing

Bij LINAK houden wij ervan om dingen voor elkaar te krijgen. Snel. Wij weten hoe druk u het heeft. Daarom hebben wij een turboboost-functie geïntegreerd om de workflows sneller te maken zonder in te boeten aan veiligheid.

Met de turboboost-functie beperkt LIFT50™ verspilde wachttijd tot een minimum wanneer de lift naar een bepaalde positie wordt bewogen.

 

LINAK IPX6

Veiligheid betekent niets zonder bescherming
Bij LINAK is veiligheid een manier van leven en de hygiëne van uw gebruikers en patiënten heeft onze hoogste prioriteit. COVID-19 heeft de zwaktes van een gestresste gezondheidszorg laten zien. Hygiëne handhaven is cruciaal om het risico van infectie tot een minimum te beperken. Ziekenhuizen en verpleeghuizen zoeken naar oplossingen die nu en in de toekomst hulp kunnen bieden. IPX6 helpt hen op voorsprong te blijven.

U kunt nu tilliften ontwerpen die goed bestand zijn tegen agressievere wasomstandigheden om uw klanten te helpen bij onze gemeenschappelijke strijd tegen bacteriën.

 

Draadloze oplossingen van LINAK 

Connectiviteit betekent niets zonder samenwerking

Bij LINAK ligt het in onze aard om verbindingen te maken, zodat u kunt profiteren van de communicatiemogelijkheden van morgen. Met optionele draadloze bediening, toekomstbestendige gegevensuitwisseling via Bluetooth® en beschermend onderhoud bent u klaar voor de volgende stap op uw digitale reis.

 

Producten

 
 
 

Ontwerp

Voor ons betekent ontwerp niets zonder de menselijke touch
LINAK is zich ervan bewust dat de vorm en esthetiek van hun producten moeten samenwerken met de uiteindelijke liftontwerpen van hun klanten. Dit houdt in dat wij prioriteit geven aan aanpasbaarheid en onze ontwerpen vriendelijk maken met een karakter dat passend is: Wij plaatsen niet overal logo’s, wij houden onze lijnen schoon en kleuren neutraal, zodat onze collega-ontwerpers onze producten gemakkelijk kunnen integreren in hun liftconcepten.

Ontwerp voegt waarde toe
Goed industrieel ontwerp begint bij de eindgebruiker. Als ontwerpers hebben wij een verantwoordelijkheid om apparaten te maken die onmiddellijk te begrijpen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Voor de LIFT™-serie heeft LINAK gebruikers gevraagd wat voor hen het meest belangrijk is – een modern ontwerp met gemakkelijke functionaliteit en een noodstop die duidelijk is maar moeilijk per abuis kan worden ingedrukt. Wij hebben ons erop gericht om deze functies eenvoudig en intuïtief te maken.

 

Ontworpen voor zorgverleners

Eenvoud betekent niets zonder functionaliteit

De oplossing LIFT50™ van LINAK is ergonomisch ontworpen met zorgverleners in gedachten, met een gestroomlijnd uiterlijk en praktische gebruiksvriendelijke interfaces die het leven minder gecompliceerd maken.

Een tillift voor patiënten is ontworpen om zorgverleners rugletsel te besparen wanneer zij hun patiënten optillen of verplaatsen. Kleine handelingen die herhaaldelijk worden uitgevoerd kunnen echter ook leiden tot werkgerelateerd letsel. Om belastende onnodige bewegingen tot een minimum te beperken, kunnen de LED-statuslampjes worden gezien vanuit een staande positie en kunnen accu’s met één hand worden vervangen – dankzij een lichte Li-Ion-accu.

 

Hoe te koppelen

Stapsgewijze gids voor koppeling van uw LIFT40+™- of LIFT50™-systeem met een handbediening van LINAK – met de directe koppelingsmodus kunt u binnen enkele seconden een verbinding tot stand brengen - volg eenvoudigweg de gids.

LIFT40™

Stapsgewijze gids voor koppeling van uw LIFT40+™-systeem met een handbediening van LINAK.

LIFT50™

Stapsgewijze gids voor koppeling van uw LIFT50+™-systeem met een handbediening van LINAK.

 
 

De VIP-accu-oplossingvan LIFT50™

 

Vented (Geventileerd)

Afgedichte behuizingen met bestuurde ventilatie voor overdrukontlasting - pieken worden geblokkeerd door unieke uitgangsbeveiligers om verzekerd te zijn van de integriteit van de behuizing.

Isolated (Geïsoleerd)

Aangrenzende accu’s zijn van elkaar gescheiden om propagatie naar andere cellen te stoppen.

Protected (Beschermd)

Elektronische bescherming tegen kortsluiting, te hoge lading, te hoge spanning, excessieve afname en te lage/te hoge temperaturen.

 
 
 
 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.