Contact us here
Systeem

Systemen voor elektrische behandelbanken en -tafels

De actuatorsystemen van LINAK zorgen voor soepel werkende tilliften en instellingen van behandel- en onderzoekbanken en - tafels en verbeteren de ergonomie voor behandelaars. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. Of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandel- en -onderzoekbank of -tafel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, met deze drie versies heeft LINAK alle producten om de juiste systeemconfiguratie voor u te ontwerpen: Basis, Medium en Geavanceerd.

MEDLINE & CARELINE systemen voor behandelbanken en tafels
Actuatorsystemen voor elektrische behandelbanken en tafels

Neem een controlebox van LINAK, sluit die aan op één of meer geteste actuatoren of kolommen en pak een intuïtief ontworpen bediening. En kijk: dan heb je een systeem!

Al drie decennia lang loopt LINAK vooraan met vernieuwingen in de zorgsector – door systeemoplossingen aan te bieden die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Een algemeen systeem voor banken/tafels voor behandeling en onderzoek

Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. Of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandel- en -onderzoekbank of -tafel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, LINAK heeft alle producten om de juiste systeeminstallatie voor u te ontwerpen.

De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren) of aantal accessoires, met op maat gemaakte software voor optimale functionaliteit. LINAK werkt standaard met twee verschillende opstellingen voor behandelbanken; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn de twee: Basis en Medium.

Ter inspiratie geven we hier een paar voorbeelden van typische systeemopstellingen:

Basis:
Hef actuator: LA40
Bediening: HB30/FS3
controlebox: CA30

Medium:
Hef actuator: LA44
Rugsteun: LA40
Bediening: HB30/FS3
controlebox: CO61

Geavanceerd:
Hef actuator/kolom: 2x BL1
Rugsteun: LA40
Bediening: HB30/FS3
Controlebox: CO61

Veel méér dan beweging

Veiligheid en ergonomie speelden jarenlang een hoofdrol in deze sector. En dat doen ze nog steeds! Optimalisatie van workflows, tijdsbesparing voor therapeuten/behandelaars en meer ruimte voor klantgerichtheid zijn ook essentieel voor een betere welzijnszorg. De systemen van LINAK zijn gebaseerd op die vereisten. 

Alle producten van LINAK zijn ontworpen voor eenvoudige naleving van standaarden en verder ook getest en gecertificeerd overeenkomstig internationale medische normen. Ten slotte biedt LINAK oplossingen aan, die IPX4-goedgekeurd zijn.

De hoge kwaliteitsnormen binnen ons focusgebied - actuator- en kolomsysteemoplossingen - verhogen de levenskwaliteit van gebruikers door de ergonomie te verbeteren en te zorgen voor betrouwbare en soepele bewegingen. En we vinden dat dat zo moet blijven.

Daarom hebben we ook veel optionele en waardetoevoegende functies, waarmee u uw systeem kunt uitbreiden. Eén daarvan is de Service Data Tool (SDT). Met deze tool haalt u tal van gegevens uit het systeem, waaronder de batterijstatus of info over de huidige prestaties van de actuator. 

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

Focus op banken en tafels

Bij behandel- en onderzoeksbanken gaat het vandaag de dag óók om flexibele functionaliteit en verbeterde ergonomie.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen